Eén gedachte over “ #Vlog 19 februari 2016

  1. Wat goed dat jullie de regel hebben Nio eerst te vragen of ze wel in de vlog wil 🙂

    Ik hoop dat je nacht alsnog wel te doen was.

    Qua vrije tijd. Mijn vrije uurtjes gebruik ik om mijn huisje op orde te krijgen/houden, lekker van mijn dieren te genieten en sindskort dus om in mijn autootje lekker op pad te gaan. Binnenshuis kijk ik series of lees ik ebooks. Ik heb trouwens een aantal websites dat ik dagelijks bezoek, waarvan jullie er natuurlijk één zijn, nouja tel een paar websites bij elkaar op en daar gaat ook al snel een half uur of uurtje naar uit.

    Omgaan met ruzies: heel mooie vraag! Sowieso, klinkt clicheé, maar er zijn altijd twee kanten aan een verhaal. Als je de moeite neemt de kant van de ander in te zien, snap je vaak beter waar het die ander eigenlijk om te doen is. Wat ik ook heb geleerd, is om op tijd te stoppen met energie steken in een ruzie. Het is verleidelijk om het laatste woord te willen hebben, maar houd gewoon de eer aan jezelf. Je kunt het toch niet iedereen naar de zin maken, dus gebruik die energie liever voor vrienden waar je het wel leuk mee hebt.

    Oh enneh, houd het netjes ookal heb je ruzie. Het is een kleine wereld. Je weet nooit wie je later weer tegenkomt bij een sollicitatie of wie later jouw bed komt verschonen als je bejaard bent 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.