2 gedachten over “#Vlog 20 augustus ’16

 1. Ohh je maakt eigen loempia’s en milkshakes, heerlijk!

  Wat de vraag van de dag betreft: ik ben niet gelovig ofzo, maar zondag is toch wel echt mijn rustdag. Meestal wordt het Subway, anders friet of restjes van zaterdag. Oh, en om eerlijk te zijn vreet ik de hele dag door als ik vrij ben. Heb dus nooit écht honger en dat zet niet aan tot zelf koken.

  Ik bewonder je om hoe je creatief blijft met je eigen website, banners voor Youtube et cetera. Je moet het maar doen.

  For what it’s worth, ik ben van nature grijzer dan jou en ben veel jonger dan 40 :$.

  En ja, je man is wel echt een klerelijer als ‘ie even zijn eigen telefoon wilt houden :p. To be honest, een iWatch is de hype niet waardig. Je hebt er geen ruk aan als je je telefoon bij je hebt en dat heb jij, laat me eerlijk zijn. Tuurlijk, jij bent makkelijk 4,5K euro waard (en meer!), maar om dat nou in een iWatch te flikkeren… Nee joh.

  1. ja alles lekker zelf maken 😀 A ik weet wat erin zit dan en B ik kan natuurlijk niet alles eten dus ff een kant en klare loempia is ff een no go voor moi. en oh heerlijk zo makkelijk hihih subway och doe ik een moord voor!!
   en dank je wel, ben altijd al aan de freubel met sites en banners ect. RB foto&design is mijn bedrijf en dus fotografie en webdesign waar ik ook mijn diplomas voor heb 🙂
   en ja etter he die roon moaaahah en ja ik weet het, het is een smak geld die iwatch en twijfel heel heel erg hoor want vond mijn nike’s al duur voor mij hahaha dus denk er nog even over na maarja roons kennende die koopt dat gewoon moahhah, en dan zegd die ja ik heb dure kois dus jij mag ook wat duurs hihih

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.