2 gedachten over “Vlog 20 januari 2016

  1. Leuk gedaan weer en lief dat je zo uitgebreid aandacht besteedde aan mijn vraag!

    Ik heb wel gelachen toen je vertelde hoe jullie het nu willen gaan doen met warm eten in het weekend en meteen daarna: “uhh maar dit weekend niet, want dan kan het niet” :’)

    Volgens mij heb je nu een stuk minder werk aan het editen van je vlogs, of niet? Het lijkt wel alsof je met deze camera gewoon één filmpje krijgt van alle losse opnamemomenten op de dag. Lijkt me een stuk fijner dan losse filmpjes van die Samsung. Goede aankoop!

    Het is inderdaad moeilijk voor anderen om te begrijpen hoe moeilijk het voor je is om aan te komen. En ja, als je gezond bent en je lichaam voedingstoffen goed opneemt, dan is het inderdaad wél zo simpel dat je gewoon aan zou komen als je eet wat jij eet. Het is gewoon klote dat het zo’n vicieuze cirkel is. Je lichaam moet genezen voordat het voedingstoffen goed op kan nemen, maar het kán pas genezen als het meer binnenkrijgt/houdt. Flutcirkel ook!

    1. mwa bewerken van vlogs is eigenlijk hetzelfde gebleven net als bij de samsung foon ik dat deed, alleen heb nu snellere kaartjes dus het uploaden gaat vlotter, en dan is het een kwestie van in imovie zetten en uploaden naar youtube hihi. echt editen doe ik niet eens, ik laat zien wat ik film en gaat niet zitten knippen en plakken haha dus als ik een keer goed pissed zou worden op de meiden of een bitchfight hier heb laat ik dat lekker staan want dat is nou eenmaal de bedoeling toch, het leventje van die gekke haagse la familia B te laten zien :D. ik knip alleen als die echt echt te lang is maar ben daar nu ook achter hoe ik dat gewoon kan uploaden.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.