6 gedachten over “#Vlog 20 oktober 2015

 1. Hoi Rachel,
  Ik heb al eerder een berichtje geschreven. Je kent me verder niet maar ik kijk wel al je vlogjes en ik vind het altijd heel interessant om jullie zo te zien. Ookal vind/denk jij dat het saaie vlogjes zijn, er kijken toch aardig wat mensen naar volgens mij. Dis blijf vooral doorgaan!
  En het liefst elke dag, soms als er geen nieuwe vlog op staat vind ik dat echt jammer! Hahaha.
  Ikzelf heb al 11 jaar anorexia en ik heb mijn gewicht (nog niet mijn gedachten helaas) onder controle, maar als ik soms in een dip zit dan kijk ik je vlogjes en wil ik weer verder met vechten tegen dit eetprobleem.
  Groetjes.

  1. hoi tamara
   wat leuk om te lezen!!! en heel goed dat je je gewicht onder controle hebt en nu houden zo!! Het is het echt allemaal niet waard om skinny te zijn en weinig te wegen!! en ja ik weet dat het geestelijk moeilijk is te verdragen maar flink verzet daar tegen ๐Ÿ˜‰ dun is ugly geloof me, liever een gezond lichaam met voor mij part een paar kilo extra dan een ziek mager lichaam meis, knuf

 2. Heel begrijpelijk dat de bloeduitslagen telkens zo in your face zijn de laatste tijd. Aan de andere kant passen die uitslagen natuurlijk wel perfect bij de crashes, het zou raar zijn als ze veel beter waren dan dit. Of zoals je zelf zegt: je weet het eigenlijk wel (want je leeft ermee). In ieder geval attent dat de huisarts donderdag even op huisbezoek komt. Hoe staat het nu eigenlijk met de psych en diรซtiste bij de Ursula als ik vragen mag? Ik hoor je er de afgelopen weken eigenlijk niet meer over, maar misschien is me wat ontgaan. Ik weet nog dat je er in augustus zo naar uit keek, dat de nieuwe poging bij de Ursula je weer vernieuwde vechtlust gaf om ’t traject weer aan te gaan… nou, die vechtlust heb je sowieso niet verloren, dat weet ik, maar ik ben benieuwd of ze nu echt dat traject met je aangaan waar je eind van de zomer zo enthousiast over was.

  1. nou het vage is hoe slechter mijn bloed is hoe fitter ik mij voel!! de crashes heb ik juist als kalium zeg maar 3.0 staat heel bizar, volgende week ga ik weer naar de ursula ๐Ÿ˜‰ afgelopen weken ben ik te zwak geweest om daar heen te tuffen en mag van hun dat risico ook niet nemen ๐Ÿ˜‰ hopelijk kan ik volgende week wel ๐Ÿ™‚

 3. Wat ben je toch een power vrouw! Wat een doorzettingsvermogen en kracht heb jij!!
  Zit niet meer op ig, maar wilde het toch even kwijt.
  X

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.