#Vlog 22 juli ’17…bday niomi met crashes en paniekaanval

#Vlog 22 juli ’17…bday niomi met crashes en paniekaanval

Jeetje mensen wat een dag!! Die al helemaal niet goed begon, tja kom eens met wat anders he…De ochtend bestond uit dingen voorbereiden en boodschappen doen, crashend en al en dan krijg ik ook nog een paniek aanval in de winkel, nou toen had ik het helemaal gehad en heb er ook de hele dag last van gehad helaas. Ik heb wel kunnen genieten van Niomi haar verjaardag!! Onze familie was er, helaas niet compleet maar die zie ik van de week en mijn kanjer van een vriendin dus dat maakte mijn dag wel weer goed. Niomi heeft het naar haar zin gehad en dat is toch wel het belangrijkste 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.