2 gedachten over “#Vlog 23 februari 2016

 1. Zo, wat een klap moet je hebben gehad van die achterklep. Heb je wel fijn kunnen liggen?

  Trouwens, in die vorige vlog waar Rashel haar haren zelfstandig had afgeknipt… Haha, ik snap goed dat je boos werd, maar je hebt tenminste een kind dat er wat van kan! Toen ik vroeger zelf een schaar in m’n haar zette, heb ik weken voor schut rondgelopen tot het weer lang genoeg was om er wat van te maken…

  Wat leuk, ik heb datzelfde notitieboekje van de Action.

  Wat leuk dat Net5 jullie benaderd heeft! Inderdaad gewoon maar de tijd nemen om na te denken wat je wel en niet met ze wilt, maar het lijkt me sowieso een compliment dat ze jou zien als iemand die een boodschap uit kan dragen.

  Hopen dat Rashel zich nu echt snel beter voelt!

  1. haha ja zat boven op mijn hoofd die bult dus kon gewoon liggen 🙂 en jaaaa maar rashel heeft dit al een keer eerder gedaan en toen was ze wat kleiner en geloof me toen zag het er niet zo netjes uit 😐 hele happen en kale plukken mohahaha och heb ik gehuild zeg want ze had toen heel lang haar haha. net als haar wenkbrauwen die ze een x afgescheerde lol och kind heeft zoveel uitgehaald al hahah
   en ja fijne boekjes van de action he 😀

   rashel voelt zich ondertussen wat beter gelukkig 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.