#Vlog 25 feb. ’17…..

#Vlog 25 feb. ’17…..

Wegens omstandigheden heb ik dus het vloggen gestopt gister, helaas maar mijn koppie stond er echt even niet naar 😉

3 gedachten over “#Vlog 25 feb. ’17…..

  1. Inderdaad kom niet aan mijn kind … Maar op deze manier goed opgelost.
    Hopelijk kan ze er over praten en zal het haar niet te lang blijven achtervolgen …
    Heel veel sterkte 😚

  2. Ik vind het heel erg voor jullie wat er gebeurd is. Ik wens jullie heel veel sterkte toe om dit te verwerken. Er zijn nu inderdaad veel belangrijkere dingen dan vloggen. Nogmaals veel sterkte en een dikke knuffel voor jullie.

  3. Dat is niet niks. Ben zelf jaren lang mishandeld, dus kan heel goed begrijpen wat voor impact zoiets kan hebben op een relatief jonge meid als Niomi. Denk maar even aan jullie zelf en neem de tijd dit te verwerken. Knuffel voor jullie allemaal.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.