6 gedachten over “#vlog 25 oktober 2015

 1. Hallo,

  Ik vraag me al een tijdje af hoe het komt dat je geen eten kan binnen houden?
  En… Of je de foto van je kindjes boven je bed wat duidelijker kan laten zien, want volgens mij staan ze daar super schattig op! Hoe oud zijn Niomi en Rashel daar?

  Groetjes.

 2. Leuk om zo’n heerlijke hangzondag te zien, inclusief ochtendhumeur :p Hier leidde de wintertijd ook tot wat jetlag-achtige momenten. Wel grappig wat je zei over pannenkoeken, ik had namelijk ook al het idee dat ik mensen massaal hoor over pannenkoeken dit, pannenkoekenhuis dat. Heb ook hartelijk moeten lachen om je “Einstein” comments naar jezelf, haha, toen je het zei kon ik zijn kapsel er inderdaad wel in herkennen zo voor het föhnen.

  Wat fijn dat de Q&A zo leuk ontvangen werd door jullie. Weet niet of je verdere vragen liever hier wil of juist liever in het Q&A-logje? Ik vraag me bijvoorbeeld af of Roon naast voetbal nog andere sporten graag kijkt/volgt?

  Verder ben ik eigenlijk wel benieuwd naar (korte) vakanties/reisjes. Al zo lang ik je volg, hoor ik je eigenlijk niet over op vakantie gaan. Heb altijd maar aangenomen dat dit er simpelweg niet in zit met je gezondheid nu. Gingen jullie vroeger wel als gezinnetje op vakanties? Of hebben jullie vakantiebestemmingen in gedachten voor wanneer het beter met je gaat?

  Bedacht me net dat ik ook al even niets meer hoorde over die ene viswinkel die eerst vaak op zaterdag om de hoek kwam kijken. Zijn jullie nog steeds blij met de vijver en de koi’s?

  Hoe ging het met de huisarts? Heb je een oké nacht gehad?

  De herfstvakantie is hier nu aan de gang, maar ik hoorde je in de vlog iets zeggen over “morgen naar school”. Hebben jullie de herfstvakantie al gehad? Dan heb ik even iets gemist, haha.

  Die mooie iMac is me al vaker opgevallen en er staat me ook iets van bij dat Roon & jij iPhones gebruik(t)en. Zijn de meiden ook zo into Apple?

  1. antwoord :
   nee wij zijn geen vakantie mensen!! ik vroeger wel met mijn mams en broer maar niet met roon, wel paar keer weg geweest hoor, london en duitsland maar met het hele gezin niet, en wil die ook niet vanwege de kois 😉 nu op dit moment mag ik niet reizen/vliegen dus lekker thuis en roon zit ook met zijn werk, die heeft geen vakantie. en wij zijn nog steeds in love met onze vijver!!!! en roon kijkt pas voetbal sinds nio actief bezig is ermee hihi daarvoor helemaal niet!! maar nu wel en ook naar wedstrijden van ado en ado vrouwen waar ze een seizoenskaart voor hebben hihi. verder kijkt hij tennis en formule 1 en af en toe pool/biljarten
   Wij zijn idd helemaal into apple, ik heb een imac, roon heeft er een en ieder in het gezin heeft een iphone hihi. de meiden hebbben ook een imac gehad allebei maar dat ging niet helemaal goed 😉

   hier is de school vandaag weer begonnen en meiden hadden er weer zijn in en in de vakantie zijn ze ook lekker druk geweest 😀

   betreft de arts plaats ik appart een logje over op project-a goed 😉

   1. Thanks! Wat grappig, ik had dus zelf bedacht dat Roon voetbal volgde, maar dat is pas sinds Niomi het ontdekt heeft 🙂 Wist ik niet. Zo kom je met Q&A toch weer van alles te weten hè 🙂 Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat Roon vond van het voetje dat Valentino Rossi gisteren uitdeelde aan Marc Márquez? Dat is wel MotoGP en geen Formule 1, weet niet of hij het meegekregen heeft en er een mening over heeft.

    Hier zelf ook wel Apple fan… of nouja, niet zo’n fangirl hoor, maar het bevalt me beter dan de alternatieven. Ik heb vanmiddag mijn macbook geüpgrade naar OS X El Capitan, wat eigenlijk meer een downgrade blijkt 🙁 Ik weet niet of jullie al geüpdate hebben, maar zo niet, lees dan eerst eens wat reviews in de App Store ofzo. Veel mensen hebben de ervaring dat hun mac langzamer is na de update, waaronder dus ook ik sinds vandaag 🙁 Beetje jammer, hoop dat jullie hier geen last van hebben/krijgen.

    Ik houd project A in de gaten, fijne avond!

    1. hihi nee heeft hij niet gekeken 😉 en nee hij keek wel nederlands eftal enzo maar niet zo als nu hahah, en nee wij hebben geen problemen na de update!! alles loopt als een zonnetje 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.