De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

#Vlog 27 augustus ’16

| 2 reacties

Beetje laat online maar zoals je in de vlog kunt zien ben ik op dit moment even helemaal niks waard.  Maar hij staat weer online 😀

reactie's

2 reacties

  1. Ik heb het filmpje van MBH ook meteen gekeken gister, en ben erg benieuwd naar de rest! Verder hoop ik voor jou, jullie dat je wat meer te weten krijgt en daarna weer wat kan aansterken… liefs

  2. Yes, ik heb MBH meteen gekeken gisteren. Supertof. Maar ik schrok wel effe, Rachel, aan het begin van het filmpje. Dacht dat je je bed niet meer uit zou komen. Hoop dat je morgen duidelijkheid krijgt over je bloed enzo. Echt even voorzichtig aan, meis. Ah dat doe je ook, dat weet ik. Hou vol, lieverd. X

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: