Vlog 28 februari 2012

Vlog 28 februari 2012

Zo he he er staat weer wat online hihi, het is niet veel en het einde is ruk maar hey heb me best gedaan 😉 Vloggen en pijn je donder hebben is gewoon geen doen dus we moeten maar roeien met de riemen die we hebben 😉 ik weet dat het geen verplichting is maar vind het zelf ook erg leuk om te doen maar wat niet gaat gaat niet.

De vakantie zit er weer op, we hebben lekker chill gedaan en we kunnen er weer tegen aan 😀 morgen begint mijn vakantie hihi aahh nee hoor heb genoten van de meides om mij heen en we hebben ons prima vermaakt!!

Eén gedachte over “ Vlog 28 februari 2012

  1. Leuk zijn die moestuintjes he! Ik moet soms van binnen best grinniken om je eigenheid. Die #$#$% – bende. Geweldig. En verder leef ik heel erg met je mee… Wat rot dat je niet eens een patatje kunt eten terwijl je zo graag wilt! Je hebt trouwens wel echt top meiden!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.