11 gedachten over “Vlog 3 februari….. echt he…

 1. Hey Rachel ik volg ook je vlogs en je moet je absoluut niets aantrekken van wat een ander zegt, precies zoals je zelf al zegt.
  Ik vind je vlogs erg leuk (alleen soms ben je best grof in de mond, dat mag wel iets minder 😉 ) maar verder doe je het echt leuk!
  Ben trots op jezelf en je hebt prachtige meiden! Hopelijk gaat het snel wat beter met je…
  Liefs!!!

 2. Hoi Rachel,

  Vond het naar om te horen dat dit gebeurd,wat hebben sommige mensen toch weinig het goede met de ander voor.
  Ik vindt je echt een top mens!Waar je altijd de energie vandaan haalt om toch leuke dingen te doen,je huishouden enz…??
  Gewoon doen waar je jezelf goed bij voelt.
  Hoop dat het lichamelijk gauw wat beter met je mag gaan,

  Lieve groet,
  Wendy

 3. Afzeiken vind ik ook op de basisschool al niet horen! Maar ja, het zijn echt pubermeiden daar op EGF en die zijn vaak nogal zwart-wit in hun denken en kunnen zich niet zo goed in een ander verplaatsen misschien?
  Ik vind het lastig omdat ik aan de ene kant denk van ‘misschien moet ze minder online zetten’, maar aan de andere kant vind ik je blogjes en vlogs altijd leuk en lees het graag, en ik hoop ook dat het niet lukt om lichaelijk wat beter te worden want je gaat echt door een hel nu.

  1. sorry ik haalde een deel van de zin weg nu staat er iets raars :-(. Ik bedoelde “ik hoop dat het niet zo slecht blijft gaan met je maag-darmstelsel en dat je lichamelijk wat beter kan worden”, ik ben altijd onder de indruk van hoe je toch nog zoveel doet voor je gezin ondanks dat je er zo slecht aan toe bent.

   1. je hebt gelijk, het hoort op de basisschool ook niet thuis maar doelde er meer op van bassischool gedrag 😉 tuurlijk snap ik dat ik met mijn hele hebben en houwe op het internet te gooien reacties kan verwachten, maar vind sommige reacties gewoon niet leuk en kunnen, ik ben ook maar een mens en veeg net als die meiden op het elle forum me reet af met een stuk wc papier hihih
    leuk om te lezen dat je mijn vlogs en blogs leuk vind 😉 en jaaaaaaa dat hoop ik en mijn gezinnetje ook dat er een beetje zonnige voorruitzichten aankomen op lichamelijk gebied want dit is het even niet meer he 😉 maar ik heb er alle vertrouwen in 😉

    1. dankjewel voor je reactie! Mensen zouden beter moeten nadenken voor ze iets lomps neertypen.
     Ik hoop dat het snel wat warmer wordt buiten want dat je het steeds maar ijskoud hebt lijkt me verschrikkelijk 🙁

 4. Als je niet wilt dat ze over je praten dan moet je niet alles wat je doet online zetten. En zeker niet persoonlijke dingen over je ziekte. Je had ook een anoniem of afgechermd blog/Facebook kunnen doen maar jij kiest er voor om alles open en bloot op internet te gooien. En ja, dan gaan mensen reageren. Maar het is jouw keuze om over alles te bloggen en vloggen.

  1. praten mag, afzeiken doe je op de basisschool toch ? mijn fb is afgeschermd maar heb blijkbaar de verkeerde personen geaccepteerd 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.