Vlog 30 januari 2016….slap ouwehoeren-vlog

Vlog 30 januari 2016….slap ouwehoeren-vlog

Echt een slap ouwenhoeren vlogje vandaag hhaha. Ik had niet veel te doen, ras was een stuiterbal omdat ze nerveus is voor haar dansoptreden zondag en roon en nio zaten zoals gewoonlijks op la voetbal 🙂

5 gedachten over “Vlog 30 januari 2016….slap ouwehoeren-vlog

  1. Hee, jullie vlogs vervelen nooit, dus zo’n ‘ouwehoeren-vlog’ (zoals je het zelf noemt) is zeker niet saai. Ik vind je een topwijf, met het hard op de juiste plek. Hopelijk kunnen we nog lang van jullie vlogs genieten.

  2. Hahaha, inderdaad veel geouwehoer :D. Leuk om te zien! Ja, ik dacht dus echt dat je donker- en lichtbruine oogschaduw op had vrijdag. Vooral als je in daglicht zit, vond ik je ogen erg mooi.

    Leuk wagentje zo! Pfft, ik zou ook geen boodschappentas kunnen tillen die zwaarder is dan mijzelf. Dat is toch geen doen, laat staan in jouw conditie. Je hebt groot gelijk.

    @Rashel, ik hoop dat je ondanks de zenuwen een heel leuke dag hebt vandaag met het optreden. Veel succes en geniet ervan! Je zal niet zomaar je poot breken hoor 🙂 Enneh, youtube-kanaal zou ik echt nog niet doen joh. Mijn gouden tip is om zoveel mogelijk offline met je vrienden om te gaan. Lekker naar elkaar toe gaan, tutten, shoppen.

    Wat betreft haarkleur: je kan het allebei hebben. Persoonlijk vind ik blond het mooist bij je. Blond klopt ook in combinatie met je oogkleur, snap je, al is het nu ook niet verkeerd. Ik zou je echter aanraden om te wachten met blonderen tot je haar weer wat sterker, voller en gezonder is. Met deze kleur valt het niet zo op dat je haar nu dun is, want het vult zichzelf voor het oog redelijk op. Bij blond haar wordt het lastiger camoufleren. Bovendien kan gezond haar het ontkleuren/blonderen veel beter aan. Het is toch zonde als je haar nog brozer en dunner wordt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.