2 gedachten over “#vlog 30 oktober 2015

  1. “Kort vlogje vandaag” zegt ze dan, haha 😉 Leuk om te zien. Jaaaa, de mandarijnen zijn er weer… of nouja, ze zijn er meestal wel, maar nu beginnen ze echt weer lekker te worden. Ik kan alleen helemaal niet tegen die witte draadjes, dus uiteindelijk ben ik langer bezig met pellen dan met het opeten :D.

    Wat grappig hoe je dat doet met ijs, ik doe dat dus ook! Mijn ouders vonden ijs in de magnetron vroeger maar onzin, dus wat deed dit kind toen? Ik zag mijn kans schoon toen mijn ouders een avondje uit waren en ik hier met een oppas zat. Heel zachtjes in de keuken ijs opgeschept en mijn beker in de magnetron gezet, maar wist ik veel… ik had hem op volle kracht 5 minuten magnetronnen gezet :p Hahaha, ik dacht: zo, dan moet het zeker smelten… nou en of, het spatte op een gegeven moment uit elkaar en de oppas had geen idee hoe ze uit moest leggen wat ik in de keuken uitgespookt had onder haar “toezicht” 😀 Ik krijg dat verhaal nog regelmatig te horen…

    Je straalt trouwens een stuk meer energie uit dan aan het begin van de week. Beetje hyper-hyper zelfs, haha. Ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben, aan de plannen zal het niet liggen 🙂

    1. hahahah thank god ben ik dus niet de enige gek die dat ijs in de magnetron zet 😛 en och ja te lang op vol vermogen moahaha. en jaaaaa ik ben een stuiterbal op dit moment!! blijf maar gaan en voel me echt goed gewoon 😉 dus daar geniet ik lekker dubbel op van 😀 fijn weekend xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.