4 gedachten over “#vlog 4 oktober 2015

  1. Heerlijk om even mee te mogen kijken in jullie dagelijks leven de afgelopen twee dagen! Ik wilde even op deze vlog inhaken omdat je sprak over de eentonigheid van je dagelijks leven op dit moment. Ik begrijp goed wat je bedoelt, althans, voor zover een vreemde dit kan begrijpen. Ik heb die zichzelf-herhalende structuur echter ervaren als een houvast toen het met mij niet zo goed ging (om het zacht uit te drukken). De positieve kant is dat zo’n dagritme je ook de motivatie biedt om uit je bed te stappen, jezelf te fatsoeneren, het huishouden weer op te starten et cetera et cetera. Dat was even de positieve draai die ik je mee wilde geven 🙂 Zet ‘m op deze week!

    1. thnx en idd eentonig maar weet wel waar ik elke keer aan toe ben en dat is voor bij wel belangrijk structuur hebben 😉 als ik zeg maar iets “tussendoor” moet doen op een normale dag ben ik gewoon van slag, ja raar maar waar hihih en bedankt met opzetten deze week, heb ik wel even nodig want bloed ect was weer om te huilen maar daar log ik vanaaf over op project-a 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.