#Vlog 5 februari 2016

#Vlog 5 februari 2016

Was natuurlijk weer te laat begonnen met vloggen hahah oh oh oh, eigenlijk moet ik die camera gewoon op mijn voorhoofd plakken ;’). Het is werkelijk absurd hoeveel energie ik de afgelopen week heb gehad 😐 ja ik weet dat ik zo weer in elkaar kan storten maar tot nu toe voel ik mij goed 😉 Afijn het weekend is begonnen, redelijk wat in de planning dussss hopelijk blijf ik mij zo goed voelen :D. Fijn weekend!!

2 gedachten over “#Vlog 5 februari 2016

  1. Haha ja, een gopro op je voorhoofd, ze zien je al door de supermarkt lopen 😉

    Groot gelijk. Neem het ervan nu je de energie ervoor hebt. Wie dan leeft, die dan zorgt.

    Wat leuk dat de meiden mochten helpen bij een disco-avond, is dat de tegenhanger van carnaval hier? Hebben ze eigenlijk vakantie nu?

    1. mohahah je brengt me op een idee met je gopro moahaha en nee geen tegenhanger van carnaval, bij niomi hebben ze meesters en juffen dag en dan mogen ze verkleed dat is as dinsdag, bij ras op school doen ze helemaal niks geloof ik en voor zover ik weet hebben ze 19 feb vakantie 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.