#Vlog 5 februari 2016

| 2 reacties

Was natuurlijk weer te laat begonnen met vloggen hahah oh oh oh, eigenlijk moet ik die camera gewoon op mijn voorhoofd plakken ;’). Het is werkelijk absurd hoeveel energie ik de afgelopen week heb gehad 😐 ja ik weet dat ik zo weer in elkaar kan storten maar tot nu toe voel ik mij goed πŸ˜‰ Afijn het weekend is begonnen, redelijk wat in de planning dussss hopelijk blijf ik mij zo goed voelen :D. Fijn weekend!!

2 reacties

  1. Haha ja, een gopro op je voorhoofd, ze zien je al door de supermarkt lopen πŸ˜‰

    Groot gelijk. Neem het ervan nu je de energie ervoor hebt. Wie dan leeft, die dan zorgt.

    Wat leuk dat de meiden mochten helpen bij een disco-avond, is dat de tegenhanger van carnaval hier? Hebben ze eigenlijk vakantie nu?

    • mohahah je brengt me op een idee met je gopro moahaha en nee geen tegenhanger van carnaval, bij niomi hebben ze meesters en juffen dag en dan mogen ze verkleed dat is as dinsdag, bij ras op school doen ze helemaal niks geloof ik en voor zover ik weet hebben ze 19 feb vakantie πŸ˜€

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: