3 gedachten over “#Vlog 6 augustus ’16

 1. Hè shit, meid. Smal bekkie zo. Ik moest wel vreselijk lachen om al die lades. Tering wat heb jij veel make up. Hahaha, mijn spul pas in een toilettas. Op de geurtjes na dan, maar… hahaha, wat een lades vol. Geweldig! Maar zonder dollen, ik hoop dat het snel weer wat omhoog gaat, want dit is niet oké. Hang in there. ????

  1. ja erg he die smoel 🙁 maar doorgaan doe ik zeker meis! en jaaaa achterlijke he met die make up moahhaah

 2. Ach Rachel toch…. Wat is dit toch weer klote! Kan je er nog wel bij hebben…. Voel echt met je mee x….
  Ga spoelen met Baking soda (zuiveringszout, niet de bakpoeder…) te koop bij de Toko. Dit is een wondermiddeltje, geloof me. Ben je er echt zo van af. Beloofd!
  Hold on…

  Liefs,
  Kitty

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: