2 gedachten over “#vlog 8 november 2015

  1. “Jij kan niet eens een boterham smeren”, “Loop niet heel m’n vlog te verkloren!”, hahaha, en Rashel: “pizzaborden, meen je dat nou?”, “dit shirt staat mij wel hoor”, hahaha…. Heerlijk!

    Het zag er sรบper gezellig uit zeg! Blijf het bijzonder vinden dat jullie elkaar via IG/internet zo hebben gevonden en dat iedereen het zo goed met elkaar kan vinden. Ook knap van je dat je het host!

    Ik kan je besluit om in weekenden te vloggen heel goed begrijpen. Je site zit al enkele jaren in mijn routine (ondanks dat ik recentelijk pas trouw reageer), dus ik zal ook doordeweeks af en toe wel checken voor updates…maar natuurlijk geen probleem als die er niet zijn, kom ik de volgende dag weer even langs ๐Ÿ™‚

    1. ik vind het leuk om te lezen dat je ons al een tijd volgt!! en ja weekend vloggen is leuker vind ik zelf, kijk door de weeks kan maar het zal werkelijk elke dag het zelfde zijn haha ja mits ik een afspraak heb of wat dan ook dan wil ik wel gaan vloggen maar elke dag het winkelcentrum in beeld brengen …boringggg hihih
      en ja heel bijzonder dat we elkaar zo hebben leren kennen en dat het zo klikt ๐Ÿ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.