6 gedachten over “#Vlog 9 april ’17, na 7 nachten niet slapen..

 1. Ik wilde zeker nog even hier op terug komen , drukdruk .
  7 nachten niet slapen lijkt mij verschrikkelijk en dan ook nog van de pijn , ik volg je al een tijdje en ik weet wat er zo bij jouw speelt , maar 7 nachten ellende ! toch ga ik daar over nadenken , wat voor pijn heb je , is er echt niets aan te doen , is dit echt het resultaat van altijd op dieet geweest waardoor je lichaam nu moe is en vooral nu tegen werkt ?
  Het zet mij wel aan het denken , na mijn bevalling kreeg ik een soort waas , ik moest afvallen , ik voelde mij verschrikkelijk in een lichaam wat absoluut niet bij mij paste en waar ik mij zeer ongelukkig door voelde , dacht ik ….
  Dus ik pakte alles aan , in een jaar tijd was ik 25 kilo afgevallen .. Trots , ja zeker maar niet wetende wat ik mijn lichaam had aangedaan .
  De sporen kwamen later , ik werd ziek , heel ziek ..
  Door al dat dieeten kreeg ik een auto-immuum ziekte en schildklier afwijking , mijn leven is nooit meer het zelfde geworden .
  Daarom vind ik het heel goed en moedig dat jij dit onderwerp onder de aandacht brengt . Het kan niet vaak en duidelijk genoeg gezegd worden …. Je gezondheid staat voorop en is het allerbelangrijkste …
  Sterkte Rachel xx

  1. de pijn die ik heb is moeilijk te beschrijven….uhm volle 100% weeeen hebben met buikgriep pijn, dan me maag waar je kokend heet water door heen laat lopen en dan de krampen in kuiten en handen, dan mijn keel en mond want ik word al spugend wakker en heb negen van de tien x blaren in me mond van het zuur. en nee ze kunnen me daar niks voor geven omdat ik geen medicatie mag omdat mijn bloedwaardes niet stabiel zijn. heb maag pillen maar daar word ik zo ziek van dus die neem ik niet meer en pijnstillers mag ik niet omdat mijn kalium dan weer te snel daalt en als die al laag staat is het snel klaar. Dit is echt gekomen door het vele sporten, op voeding letten en in het begin een shitload aan laxeermiddelen. maag en darmen zijn gewoon pulp geworden. mijn maag zit vol blaren en zweren en mijn darmen hebben geen slijmvlies meer

   en dank je wel xx

   1. Wat een ontzettende strijd voor je Rachel en dank je voor je uitleg .
    Wat sta je dan sterk in het leven hoe je hier mee omgaat de wilskracht en het ‘gewoon’ door gaan voor je gezin en voor je zelf ondanks je ziek zijn met vallen en op staan . ik zeg petje af .
    Xxx

    1. Dank je wel meis en ik blijf het zeggen dat ik eigenlijk niks te willen heb want ik moet gewoon door 😉 niet alleen voor mijzelf maar ook voor die 3 mooie smoeltjes die ik hier thuis heb 😉
     en ja dan maar kruipen en met vallen en opstaan 😉 xxxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.