#VLOG…Even naar Amsterdam voor een paar fotos….

#VLOG…Even naar Amsterdam voor een paar fotos….

Hey!! het is weer woensdag dus tijd voor een mini week vlog. En hij is inderdaad mini helaas, het zat er gewoon even niet in. Wel zijn we even lekker naar Amsterdam geweest, Rashel en ik voor een paar foto’s!! En dan letterlijk een “paar” fotos hahaha.

3 gedachten over “#VLOG…Even naar Amsterdam voor een paar fotos….

  1. Een gevarieerd dagje voor jullie , leuk effe de stad in .. Mijn geboorte plaats haha.
    Mijn ouders wonen er nog , maar wij wonen al weer 6 jaar in Gelderland , heerlijk landelijk wonen , Amsterdam is even leuk maar dan snel weer terug 😉 Alleen met Konings dag kan je mij daar de hele dag vinden, super gezellig .
    Ik hoop dat je been wat stabieler gaat worden zodat de pijn wat dragelijk wordt , Diclofenac is een paardenmiddel , maar inderdaad niet te veel .
    xxx

    1. oh echt 😀 je bent een echte amsterdammer 😀 leuk!! en ja ik wil er ook nog wel een keer heen met koningsdag!!! of de gayparade, och lijkt mij zo gaaf he!! en ja hoop het ook van het beentje want ben het eerlijk gezegd een beetje zat 😉 xxxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.