#Vlog…loos

#Vlog…loos

Tja sorry geen vlog van gister vandaag online :(, waarom niet ? nou zaterdagavond ben ik zo ziek geworden met 41 koorts en koude rillingen bah, wist niet wat mij overkwam en bleef leeg lopen en roon en de meiden waren er niet dus lichtelijk paniek hier!! Ik had dus gister even geen zin in social media of een vlog.

Vandaag gaat het nog niet echt lekker en artsen denken dat het van mijn mond af komt want zodra ik pijn me “smoel” heb word ik zo ziek!! maar goed ik doe rustig aan want lichaam heeft een flinke klap gehad na dat kalium drama en nu dit weer. Hoop aankomend weekend gewoon weer lekker te kunnen vloggen!!

2 gedachten over “#Vlog…loos

  1. Hoe gaat het nu Rachel? Wat een drama weer! Hoop dat je deze crash inmiddels weer hebt overleefd……. Wens jou een pijnvrij weekend in het (laatste) zonnetje…

    Liefs,
    Kitty

    1. nou gister ging het weer helemaal mis tot aan bloedens toe maar daar vertel in in de vlog vandaag meer over. en ik ga idd nog even genieten van het laatste zonnetje ja 😀 liefs rachel

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.