#VLOG…Moeders is ziek…jawel top weer!

#VLOG…Moeders is ziek…jawel top weer!

Hey!!
Ik had al aangegeven dat de vlog later online zou komen ivm mijn “mama-dag”. Maar hier is die dan weer, en nee niet veel soeps want ik heb een bijholte ontsteking en ja die geintjes heb ik altijd als we vakantie hebben he …. Maar goed, de meiden zijn wel naar de ijshockey geweest en staan nu met alle guy’s op de foto haha, heb niet alle fotos geplaatst omdat Rashel daar nog een aparte blogpost over gaat maken 😉 ennn ik kwam erachter dat de woensdag vloggen er niet bij zat…camera issues 🙁 wel super balen want daar had ik dus gevlogtdat niomi haar kerstgala ging!! Daar komt dus een blogpost over 😉

 

 

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.