#Vlog…nouja issue vlog

#Vlog…nouja issue vlog

Nee nee het is geen dagvlog, maar meer een issue vlog wat wij even kwijt moeten, heb er even flink over na moeten denken van moet ik het wel of niet plaatsen maar plaats het gewoon klaar ;). Een schietpartij heeft hier plaats gevonden aan het einde van de straat en in de vlog leg ik uit hoe en wat. Super triest wat er is gebeurd en het blijft maar door onze koppies spoken 🙁

Ik ga trouwens vaker vragen aan jullie stellen :d zowel voor ouders met “pubers” of met kids en andere vragen die algemeen zijn, dus ook voor lezers zonder kids, leuk? let me know

4 gedachten over “#Vlog…nouja issue vlog

  1. Heftig. Het is vaak niet zo zwart-wit wanneer je beide partijen kent. Ik kan me voorstellen dat het daardoor extra lastig is deze schietpartij een plaats te geven.

    Zelf heb ik geen kinderen. Hoe ik zelf met verwerking omga is ook niet altijd goed voor me geweest. Ik ben nog heel erg zoekende naar welke manier van verwerking bij me past. Als ik kijk naar m’n broertje en mijzelf denk ik dat dat wel echt de sleutel is: per kind zoeken wat werkt en wat niet. Mijn broertje moest kunnen spelen en rennen als er iets heftigs was gebeurd. Ik wilde mijn huisdieren op schoot en erover praten. Zo heb je in hetzelfde gezin dus een kind dat zich fysiek wil uiten en een ander kind dat vooral getroost wil worden. Twintig jaar later zijn we nog steeds zo. Ik denk dat het vooral de kunst is om een manier van verwerking te vinden die bij je kind past.

  2. Ik reageer normaal alleen via insta maar, wauw! Wat heftig zeg, vooral het feit dat jullie beide partijen kennen. Ik denk ook dat veel praten helpt. Heb een paar jaar in 1 van de slechtste wijken in db gewoont, hierdoor ook het een en ander mee gemaakt helaas. Ik wens jullie veel sterkte en hopelijk is het nu voor eens en altijd klaar in jullie wijk.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.