Een vlog met een storytime…. #VLOG

Een vlog met een storytime…. #VLOG

Omdat ik een redelijke shit week heb met crashes en totaal aan 3 uur slaap heb ik besloten dat er een storytime in de vlog geplaatst werd. Ben benieuwd of jullie dat wat vinden! Zoja hoor ik dat graag natuurlijk want dan ga ik dat vaker doen 😉

Rashel heeft toch haar haar gekleurd, thank god met een shampoo want deze moeder zag drastisch verven gewoon even niet zitten 😉

 

9 gedachten over “Een vlog met een storytime…. #VLOG

 1. Hi Rachel,

  Super leuke vlog, met storytime is echt top!

  Ik zal even wat over mij vertellen: nee ik pak die tang ook niet, haha, precies zelfde reden als jij!

  Woon alleen, twee katten, geen relatie, superlieve zus één jaar ouder, eetstoornis sinds mijn 17e, ben nu net als jij 40 ( geboren oktober 77).

  Anorexia en loads of other shit qua diagnoses, nu ff opgenomen bij PsyQ. Woon in Den Haag, heb gedeeltelijk WAO en daarnaast 1,5 dag per week oppas bij twee superlieve boefjes van bijna 4 en 2 ( en in juli komt broertje of zusje, spannend!)

  Zelf geen kinderen ivm teveel psychiatrische shit, mijn zus heeft twee kids, jongen van 8 en meisje van 5 dus ben trotse tante!

  Heb tijdje in Delft gewoond, nu in Den Haag, vlakbij Kijkduin.

  Hoop dat je zo beetje beter weet wie je kijker is 😉

  Ik volg je blog al jaren en heb zoveel respect voor jou, dat kan ik echt met geen pen beschrijven!

  Xxx liefs Jet

 2. Kut zeg dat je je zo klote voelt iedere keer.
  Ik ben 48,ben 26 jaar getrouwd. Mijn hubbie is ook een bouwvakkeren heb een zoon van 25, die met zijn vriendin in Woerden woont, en een dochter van 22, die 2 jaar geleden getrouwd is en zij zijn gezellie onze buren.
  Wat betreft de broodjes die pak ik ook met m’n handen want als ik zo’n tang gebruik flippen de broodjes altijd de hele winkel door

 3. Rashel, ik vind dat rood juist leuk ! Staat vrolijk, niks meer aan doen zou ik zeggen 🙂
  Ik vind de storytime in je vlog leuk ! Ga je er ook nog eentje doen over je crashes, wat die inhouden ? En belangrijker; ga je ooit van die crashes afkomen of gaan ze op z’n minst minder worden ?

  1. Ik zal zeker nog Een storytime in de vlog verwerken over de crashes😉 en hoe en wat maar wanneer dat is durf ik je nog niet te zeggen.

 4. Mijn dochter zit ook in zo’n periode dat ze wilt experimenteren met haar haar kleuren. Gelukkig inderdaad dat er kleurshampoos bestaan… Leuk verhaal over hoe je je man hebt leren kennen.

  1. haha nou ras heeft nu alle kleuren wel gehad hoor!!! van blauw paars pastel noem maar op maarja ze blijft aan de gang 😉 straks weer naar het kruidvat want mevrouw vind het te rood ;)en dank je wel!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.