15 gedachten over “#Vlog ziekenhuis verhaal… rach breekt heup :(

 1. Hey Rachel,
  Wat een emoties zeg , wat een angst en onzekerheid dan ineens..
  Jouw verhaal geeft wel aan hoe het leven ineens op zn kop kan staan .
  En dan toch postief weer de draad oppakken en voorzichtig met je gezin doorgaan . Petje af en het gaat je lukken ! Sterkte en dikke knuffel ๐ŸŒน๐Ÿ€

 2. Ik heb met tranen zitten kijken en luisteren. Je angst, dat je je meiden wilden vasthouden – als moeder zijnde voelde ik je pijn. Je machteloosheid. En de enorme opluchting. Nu je weer thuis bent. En nee, je bent er nog niet – je hebt nog een lange weg van herstel te gaan maar dat gaat je lukken. Dat gaat goedkomen.
  Liefs van mij xxxx Eveline

 3. Ik voelde je gewoon.. Wat een traumatische ervaring. De val en het mogelijke afscheid. Jeetje zeg. Maar ik ben heel blij dat je het hebt doorstaan en je er nog bent voor je gezin en voor ons!!! Dikke kus. Xxx

 4. Wat een enorm emotionele vlog. Heb met dikke tranen gekeken en zelfs ik heb die angst gevoeld die jullie voelden. Ohhh รกls ze er maar weer uit die narcose komt! maar godzijdank, wat was ik blij met je bericht dat je er weer was. Heel veel sterkte en doe vooral lekker rustig aan! Dikke kus

 5. Hey Rachel,

  Wat een week heb je achter de rug , niet normaal.
  Maar je laat je niet uit het veld slaan zeg, petje af.
  Ik wil stofzuigen en dweilen !!
  Valt niet mee om de boel uit handen te geven, spreek uit ervaring.
  Maar laat je lekker verwennen door je meiden , lees een boek of een leuk blad.
  En omhoog dat been, die duim doe ik wel !!!
  You go girl,

  Lieve groeten en beterschap van Ria.

  1. Ik laat mij zeker lekker verwennen ๐Ÿ˜ƒ en lezen is zo niet mijn ding jammer genoeg ๐Ÿ˜” maar mag achter de pc zitten met pauzes dus ik kan gewoon wat werken tussendoor en dat geeft voor mij al voldoening๐Ÿ˜ƒ en dank je wel ria!!

 6. Ik lรฉรฉf! Daar heb je wat voor moeten doorstaan, but you did it. Als je vertelt over je gezin, dan zie ik de last op je schouders. De tranen springen dan in mijn ogen, want ik weet wat je bedoelt.
  Hoe moeilijk ook, dit moet je uitzitten. Zwaar! Laat je lekker verwennen, ik hoop dat iedereen lief voor je zorgt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.