#VLOG…Zit in een vlog crisis geloof ik…

#VLOG…Zit in een vlog crisis geloof ik…

Hey!! Het is weer woensdag dus tijd voor een mini vlog. Ik zit volgens mij in een vlog crisis!! Maar heb het gewoon even druk zo voor de feestdagen en ja dan komt er niet veel van vloggen.

5 gedachten over “#VLOG…Zit in een vlog crisis geloof ik…

  1. Wat fijn van het grote kerstpakket! Nu ik vanuit huis werk moet ik maar een kerstpakket(je) voor mijzelf maken 😉 En ik begrijp het helemaal van de vlog dip (klinkt minder erg dan crisis toch 😉 Deze maand is zo druk en vol. Ik weet ook niet hoe ik het allemaal voor elkaar moet krijgen. Fijne dagen alvast!

    1. wij hebben ook nooit een kerstpakket en geven ons zelf idd een pakketje haha maar deze kwam van de opdrachtgever van roon dus dat is gewoon super leuk!! en de vlogdip komt gewoon ook door de 24e die eraan komt 😉 haat aan de kerst namelijk

      1. Ai, sterkte dan Rachel. Misschien kan je er allerlei dingen omheen doen zodat het iets minder Kerst-achtig wordt? Of misschien ook wel niet. Anyway, ik wens je rustige dagen toe.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.