Voeding patroon

Voeding patroon

Weer eens een update over mijn voeding’s patroon, omdat er veel vraag naar was.

Disclaimer; ik eet dus niet keto/koolhydraatarm om af te vallen, maar om medische redenen! Ik moet juist 40/45 kg aankomen. Tips en tricks hoeven ook niet aangezien ik al alles heb gehad 😉

Er was veel vraag naar aangezien wij ook weer een hoop nieuwe lezers erbij hebben gekregen. Nou vind ik praten over eten niet echt meer belangrijk, maar het is en blijft een dagelijks dingetje hier.

Ik eet keto/koolhydratenarm. Dat houd in dat ik max 20 gr koolhydraten per dag mag. Eet ik meer koolhydraten dan krijg ik de zogenaamde crashes die gewoon niet te handelen zijn. Ik drink daarnaast ook nutri drank waar wel koolhydraten in zitten maar die blijven dan ook niet lang in het lichaam. Nog steeds blijft er niks van voeding binnen maar alles wat achter blijft is meegenomen zeggen we maar.

Sommige etenswaar zijn dus een dikke no go voor mij en zelfs koolhydraatarme producten, sommige kan ik ook niet verdragen. Lastig verhaal denk je dan maar je leert er mee leven 😉

Op de foto is voor mij de ideale maaltijd en 12 eieren op een dag is voor mij gewoon normaal. 900 gr groenten en 1 kg vlees of vleeswaren zijn normaal voor mij.

Cheat je wel eens? vragen mensen mij dan…..uh ja maar ik moet daar dan wel een prijs voor betalen. Dus veel doe ik dat niet. Maar ik doe dus een moord voor een bord pasta of een bak rijst of een lekkere aardappel door de stampot heen. Die dingen vervang ik nu voor koolhydraatarme dingen zoals bloemkoolrijst, courgettie en knolselderij.

Wie van jullie eten ook volgens een dieet, medisch dan wel te verstaan?

Naast het keto eten houd ik mij nu ook aan de richtlijn van Intermittent Fasting. En tot nu toe gaat dat goed, ondanks het er niet in blijft zijn de crashes meer te handelen dan voorheen.

Als jullie vragen hebben stel ze gerust 😉

22 gedachten over “Voeding patroon

  1. oh echt? het net staat er vol mee!! en prijzig valt best mee 😉 je kan het zelf zo gek maken als je wilt 😉 ik ben juist minder kwijt!

 1. Knap hoe je het allemaal doet. Ik mag ook veel dingen niet eten om medische redenen, maar ik merk altijd dat je gek genoeg heel makkelijk nieuwe oplossingen vind

 2. O wauw dat lijkt me best wel heftig als je met zoveel dingen rekening moet houden. Ik doe niet echt aan diëten, alleen probeer ik onder de 1400 kcal. te blijven per dag.

 3. Lijkt me behoorlijk pittig, maar mooi dat je er meer over vertelt. Zo creëer je ook meer begrip denk ik. Wel fijn dat er tegenwoordig meer alternatieven zijn voor pasta en rijst; dan kan je het in elk geval in een aangepaste vorm toch nog eten.

 4. Lijkt me lastig om er steeds bij na te moeten denken maar waarschijnlijk is het voor jou inmiddels een tweede natuur geworden. Succes ermee.

 5. Heel interessant om te lezen en ook heftig zeg! Verdraagt je lijf het eten niet en komt alles er dan weer van boven uit bedoel je?
  Het menu spreekt me wel aan. Maar ja, ik lust dan ook alles en kan de hele dag door eten (gevalletje bodemloze put 🙂

  1. mijn lichaam verdraagt idd geen eten en drinken nee en komt er binnen 5 min al weer uit en daarnaast nog 24/7 diaree dus een bodemloze put 😉

 6. Jeetje mop, 12 eieren🙊 ik krijg al last van 1tje met m’n pds😂
  Maar alles voor de voedingsstoffen schat!

  Mooi overzichtelijk artikel van gemaakt 😊

 7. Alles komt eruit. Hoe moet ik dat zien? Dat je lichaam alles uitspuugt? Verteert er dan wel iets of eet je het eigenlijk voor jan met de korte achternaam? Dat lijkt me erg ontmoedigend als.dit het geval is.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.