Volume met Etos!

Volume met Etos!

Review tijd! Budget producten zijn altijd goed! Wij zijn dan ook onwijs dan van het Etos eigen merk! En dit product hebben we al heel wat keer opnieuw gekocht!

Dit is trouwens niet de eerste shampoo is uit deze lijn. Ik heb al een keer de 2 in 1 variant getest!

Ik heb het dan ook over de Etos Shampoo Volume. Ik ben helaas gezegend met heel dun haar en daar is deze shampoo voor gemaakt.

Wat beloofd deze shampoo?

Ik citeer van de Etos site:

Ideaal voor fijn en futloos haar: Etos Volume Shampoo. Door de krachtige formule met tarweproteïne complex geeft deze shampoo zichtbaar meer volume waardoor je haar tot leven komt. Hallo vitaal en krachtig haar!

Wat is mijn beleving?

Het is een fijne shampoo die licht in gebruik aanvoelt. Ik heb maar een klein beetje nodig om toch goed mijn haren te kunnen wassen. Maar wel iets meer dan op deze foto haha.

De geur is weer erg lekker! Er zit tarwe extract in, maar ondanks mijn coeliakie heb ik er geen last van op de huid  En sowieso hou ik standaard mijn mond dicht onder de douche bij het afspoelen van mijn gezicht met een masker/scrub of bij het uitspoelen van mijn haar 

Kortom weer een fijn product voor een fijn prijsje!

Deze fijne Etos Shampoo Volume kan je kopen bij de Etos voor een lief prijsje van € 0.99. Hiervoor heb je een fles van 300 ml. Prima deal dus!

18 gedachten over “Volume met Etos!

  1. Klinkt als een prima shampoo, ik heb ook dun haar. Ben wel benieuwd naar de ingrediënten als die maar 0,99 euro kost.

  2. Leuke review! En fijn ook dat de shampoo je goed is bevallen en dat voor die prijs! Ik gebruik zelf kappersshampoos en let vooral op sulfaatvrije shampoos etc. De shampoos zijn wel duur, maar ik doe er heel lang over, dus dat is prima.

  3. Etos heeft altijd fijne haarproducten. Hun andere huismerk met arganolie shampoo is ook erg goed.

  4. Wat een fijn product bij Etos. Mijn dochter werkt bij Etos, ik zal haar attenderen op dit artikel.

  5. Fijn dat het product zo goed is bevallen. Ik vind de producten van Etos ook wel fijn altijd, alhoewel ik ze niet vaak gebruik. Als shampoo gebruik ik altijd Andrelon.

  6. Altijd fijn om over nieuwe producten te lezen en ze dan te proberen. De volgende keer dat ik in Nedetland kom, ga ik hem ook eens kopen

  7. Zo leuk om nieuwe producten te testen en reviews te lezen. Ik koop ook regelmatig wat anders. Kijk wel vaak naar aanbiedingen. Ik ben heel benieuwd hoe deze met tarwe extract van de Etos precies ruikt.

  8. Ik gebruik nu een shampoobar voor gevoelige hoofdhuid, dus ik zou hem niet snel proberen. Maar over het algemeen houd ik wel van dit soort positieve verhalen over budgetproducten

  9. Wij hebben hier geen Etos in de buurt, dus kom ik hier niet snel, maar budget artikelen vind ik altijd fijn. Ik ben sowieso niet van de hele dure verzorgingsproducten, puur omdat ik dit niet nodig vind en met kinderen in huis gaat het allemaal al zo snel op.Fijn dat het zo goed bevalt!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.