Vondelpark

Vondelpark

Ja zoals jullie al hebben kunnen zien inΒ  deze vlog zijn we “even” naar het vondelpark in Amsterdam geweest. Dit stond al zolang op mijn bucketlist en het moest maar gewoon een keer gaan gebeuren, en dat is met zoveel dingen de laatste tijd. Ik wil uit die cirkel van “ik kan het niet” of “ik wil het niet” of “ik durf het niet”. Nee ik ben nu op het punt gekomen van je gaat het gewoon doen, eng, pijn of whatever, you go girl. Er blijven anders teveel leuke dingen liggen die ik wil doen, zowel voor mijzelf als voor mijn gezin.

Afijn we gingen vroeg op pad en mijn doel was foto’s maken, gewoon veel mooie foto’s :D, en dat is mij gelukt en ja daar ben ik trots op!

Ik ga dit soort dingen dus vaker doen! Er staan nog zat dingen op mijn bucketlist dus go go go!!

Hebben jullie iets van een bucketlist?

16 gedachten over “Vondelpark

  1. Jaaa, ik heb ook een bucketlist.. maar er staan niet echt een vast aantal dingen op. Soms dan doe ik iets waarvan ik denk.. ja, dat hoort er ook op.

    Maar goed, wat een mooie foto’s met je meiden.. en wat zijn ze toch opeens groot geworden! Gaat veel ste hard he?

  2. Heel mooie foto’s. Bijna jammer dat ik ze niet in jan zoomen. Ik vind jullie een prachtig, liefdevol gezinnetje en kom hier oprecht graag. En ik heb geen buketlist. Dat vind ik zo eng klinken.

    1. thnx!! en ja het klinkt eng maar om dan maar gelijk met de deur in huis te vallen…..mijn klokje tikt heel snel door πŸ˜‰ dus ik wil zoveel mogelijk nog doen met mijn gezinnetje snapje

  3. Wat een mooie foto’s. Het doet me goed om jou zo gelukkig tezien!! Ik hoop dat jullie nog heel veel van die mooie momenten mee mogen maken met z’n allen.

    Xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.