Voor aan de voetjes

Voor aan de voetjes

Ja ja ik weet het. Het is warm maar toch is het lekker voor aan de voetjes….

Ik heb het dan over sloffen! Ik heb uggs sloffen maar die zijn heel warm. Dus een paar andere voor aan mijn voeten was wel fijn.

Rach loopt altijd op crocs, en daar heb ik ook jaren op gelopen. Die gingen kapot en daarna geen nieuwe meer gekocht. ….Thank god hoor ik sommige dan denken!

Deze zijn licht, en zitten gewoon lekker en ook heel belangrijk, je krijgt er geen zweet kakkers in zoals in sommige sloffen.

Als ik thuis kom van mijn werk, is het dus schoenen uit, sowieso, want wij lopen niet met schoenen in huis en dan hup mijn sloffen aan! Heerlijk, doen jullie dat ook ?

Ik heb dus weer nieuwe patta’s uh sloffen waar ik vaak op te vinden ben 😉

Ik heb, nou ja Rach meer, hele leuke reacties gehad op mijn vorige blogpost. Er werd ook gevraagd of ik niet wat vaker kon gaan bloggen over dagelijkse dingen bijvoorbeeld. Nee helaas, ik ben een bouwvakker, ik metsel huizen en social media en de blog wereld is een ver van mijn bed show ;). Als er weer een samenwerking is wil ik dat best doen maar verder niet. Maar vond het wel leuk dat jullie zo enthousiast waren, dank jullie wel daarvoor!!

Deze blogpost is in samenwerking met HemdvoorHem

18 gedachten over “Voor aan de voetjes

  1. Hier ook een sloffen mens, Jan loopt liever op slippers haha.
    Leuk dat we je af en toe voorbij zien komen Roon!

  2. Toffe sloffen! Haha 😉 Als je het goed zegt, dan rijmt het net. Het is gek, maar het lijkt of de kou echt vanuit mijn lichaam komt. Sloffen en handschoenen hebben geen effect.

  3. Leuke sloffen. Hier zijn we een familie van kousenlopers. Zodra we kunnen gaan die schoenen uit en lopen we op onze kousen of blote voeten. Hebben ze van mij, ik leefde al kind bijna op blote voeten, enkel voor school en zo gingen die aan. Ik liep zelf zonder problemen over kiezels op blote voeten. De enige die schoenen aanhoudt hier in huis is de man.

  4. Ik heb ook graag warme voeten haha en in de winter of zomer altijd graag een wolleke rond men voeten 🙂

  5. Ik vind sloffen/pantoffels altijd erg lekker zitten. Enige nadeel is dat ik er ontzettende zweetvoeten van krijgt. Dus ik draag liever slippers.

  6. Oeeh lekkere sloffen. Ik kan zelf niet zo goed tegen hele warme voeten dus draag nauwelijks sloffen. Ik houd het bij sokjes. Maar ze zitten altijd wel erg comfortabel.

  7. Ik loop ook altijd op sloffen of zomers op slippers. Zodra we binnen komen, gaan de schoenen uit en sloffen aan, heerlijk warm.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.