Voor de koffieleuten

Voor de koffieleuten

Ik zag bij de jumbo dat ze daar ook de cups voor een dolce gusto apparaat hebben!

Wij, nou ja Roon meer, drinkt heel graag de latte ervan maar die was uitverkocht helaas maar moet er morgen weer zijn al moet ik dan wel snel zijn zei de medewerker want ze waren zo weg! Logisch want ze zijn wel wat goedkoper dan de gewone dolce gusto cups.

Afijn ik nam de cappu mee want die vind ik ook lekker en heb hem gedronken en ja ik vond hem lekker! Hij is iets zoeter dan de gewone maar gewoon lekker te drinken 🙂

Ik drink standaard de cafe au lait maar die hadden ze niet, alleen de latte, de cappu en de lungo, maar van mij mogen ze het wel gaan uitbreiden met de chocola bijvoorbeeld want die vinden de meiden weer heel lekker!

Wat voor koffie drinken jullie?

Ik vind de koffie van nespresso ook zo lekker en ga ook zeker kijken voor een apparaat ervoor en daar zijn de cups overal te koop ook bij de lidle zag ik ze liggen, dus dat word mijn volgende aankoop 😀

2 gedachten over “Voor de koffieleuten

  1. Dat klinkt goed, Rachel. Leuk dat je erover geschreven hebt ik was ook erg benieuwd. Vandaag maar eens halen. 😊

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.