Voor proefje op het lekkere weer

Voor proefje op het lekkere weer

We hebben de afgelopen dagen wel een flinke voor proef gehad van het lekkere weer wat we zolang hebben gemist!

Ik ben al helemaal geen winter mens maar meer een voorjaar’s mens. Een temperatuur die gewoon aangenaam is maak je mij voor wakker.

Hoe lekker is het om alle ramen weer op te zetten zonder te blauw bekken haha. De afgelopen dagen heeft hier dus heerlijk het hele huis gelucht! En met dat lekkere weer ga je er ook meer op uit! Ik heb weer lekker op de scooter gereden en ben even naar Hoek van Holland geweest met Rashel

Genieten en een frisse neus halen. De laatste tijd ben ik toch wel van het ondernemen zoals jullie gemerkt hebben en ik ben liever buiten de deur dan dat ik binnen zit. Nou heb ik wel weer wat medische issue’s deze week en moet daarom mijn rit naar Geleen vandaag moest laten liggen en ik ben daar best verdrietig om geweest want had er super veel zin in. De meiden gaan gelukkig wel want die kunnen mee rijden met iemand en dat maakt mij dan weer blij.

De medische issue’s ga ik hier nog niks over zeggen, ik maak daar een aparte video over op project-a 😉

Hebben jullie de afgelopen dagen ook zo genoten van het weer?

De vakantie zit er bijna op en ja hoor het gaat regenen volgende week haha, nou gelukkig hebben wij een mooie week gehad! Een week die ik afsluit met het zetten van een tattoo!! Ik zal er volgende week een blogpost over plaatsten en als je nieuwsgierig bent en je volgt mij op social media dan zien jullie het eerder.

Fijn weekend!!

Eén gedachte over “ Voor proefje op het lekkere weer

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.