Vooral die stoomreiniger!

Vooral die stoomreiniger!

Weer een logje met fotos, ja ben lekker bezig he hahah, moet wat als ik niks verder in huis mag en kan doen πŸ˜‰

Afijn ik heb weer, ja weer ja, wat lakjes gescoord en als ik zo door gaat is mijn kast boven ook te klein dalijk πŸ˜› ik kon ze niet laten staan gewoon want ze zijn mooi πŸ˜€ en ja, ja de stoomreiniger! ik dweilde altijd gewoon met een dweil van leifheid en deze stoomreiniger hebben we zaterdag in huis gehaald en oh oh wat een geniaal ding is het!! ik had smorgens gewoon gedweild en smiddags dat ding gelijk proberen en mennn wat een bagger kwam er vanaf 😐 hij reinigt echt heel goed op onze hoogglans vloer dus ikke weer helemaal in love met mijn poets ding πŸ˜€ je kan hem ook tegen de muren van je badkamer zetten dus stomen maar met die handel πŸ˜€

Vandaag stond ook weer het bloedprikken op het menu,Β  dat verliep soepel gelukkig ondanks dat er een vrouwtje zat die ik nog niet eerder heb gehad. Ik heb mijn stijltang ook maar weer eens uit de kast gehaald aangezien mijn coupe roti steeds moeilijker teΒ  hanteren word :s had al zoveel haar…NOT hahah. maar met die stijltang is het nog een beetje te hanteren πŸ˜‰

Wij hebben morgen nog 1 dagje te gaan, morgen ook de bloeduitslag dus ben benieuwd, en vrijdag zijn we lekker vrij alleen moeten de meiden naar de ggd voor lichamelijk onderzoek πŸ™‚

fijne avond allemaal!

5 gedachten over “Vooral die stoomreiniger!

  1. Ik zat toevallig gisterenavond te denken om een stoomreiniger aan te schaffen. Vooral voor de badkamer want daar heb ik zo’n hekel aan, die kut tegels.

    1. geloof me dan is deze ideaal ioon :d ik zet hem ook zo op me tegels in de badkamer en klaar :D, heb er ook een van kacherer die je in je had kan houden maar die vind ik toch niet zo fijn als deze πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.