Voorjaarsvakantie is on

Voorjaarsvakantie is on

Vrijdag was de laatste dag voor Niomi want Rashel had al lekker vrij, klaar voor de voorjaarsvakantie!! Manlief moet natuurlijk gewoon werken maar de meiden kunnen lekker gaan chillen en hun ding gaan doen. Planning in de vakantie? nee eigenlijk niet, de meiden zijn nu op een leeftijd dat ze echt hun eigen gangetje gaan. Met vrienden buiten spelletjes doen, of ze gaan zwemmen, ze vermaken zich wel 😀

Dat mis ik dan wel eens hoor, toen ze nog klein waren gingen we natuurlijk een dagje hier en daar heen maar dat willen ze nu niet meer hihi.

Heb ik vakantie? tuurlijk niet!! Ik draai overuren nu hahah. Sta gewoon dezelfde tijd op, doe mijn dingetjes en rond 11 uur komt de eerste pas haar bed uit en de tweede meestal een uur later. Je maakt dan even wat te eten voor ze en dan laat je ze weer omdat ze dan nogal een humeurtje hebben. De tv gaat aan, netflix en daar ploffen ze weer op de bank tot een uur of half 2 en dan word er pas actie ondernomen. Maar mij hoor je niet, want ze hebben vakantie, dus ik laat ze lekker genieten 😉

Natuurlijk zetten ze hun moeder op snapchat tussendoor….pubers he 😀 heerlijk!

Deze week vloggen we de hele week, maar dat had ik al aangegeven in de laatste vlog.

Ik heb gewoon een bomvolle agenda deze week, hoop dokters omdat het even helemaal fout gaat weer, jammer weer maar goed vandaag word er bloed geprikt en gaan we kijken.

Vandaag heb ik een shoot met mijn neefje en heb daar zin in!! Tuurlijk willen de meiden ook met hun neef op de foto dus dat gaat een dolle boel worden 😀

Ik kan niet beloven dat er elke dag weer een blogpost is, A omdat ik mijn niet zo fit voel en B wil niet de hele tijd achter de pc zitten als de meiden lekker bij me zijn 😉

Eén gedachte over “ Voorjaarsvakantie is on

  1. Herkenbaar hoor, pubers tijdens de vakantie ;-). Hier ook nog wel een kleintje van zes die heel graag heeft dat ik met hem speel, dus ik verveel me niet.
    Ik wens je een fijne week toe en hopelijk gaat het snel beter met je gezondheid.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.