Vraag maar raak…

Vraag maar raak…

ask meMails, mails en nog eens mails met vragen aan mij. Dus waarom geen logje net zoals “ask me anything” toch :D. Ik heb altijd liever dat mensen de vragen stellen dan dat ze er zelf wat van maken, vragen staat vrij, uhh tot op zekere hoogte natuurlijk want er zijn natuurlijk ook dingen die ik gewoon prive prive wil houden 🙂

Dusss heb je een vraag stel hem dan gewoon en dan krijg je van mij een antwoord 😀

7 gedachten over “Vraag maar raak…

 1. Vind je het niet onwijs moeilijk dat zo veel mensen een mening over je hebben (en vormen) terwijl ze je eigenlijk helemaal niet kennen, behalve via internet?
  Ben je niet bang dat je meiden (ook) een eetstoornis ontwikkelen of denk je dat ze dat absoluut niet zouden willen (of kunnen) omdat ze zien wat er met jou gebeurd en hoeveel pijn je daarvan hebt?

  1. ja dat vind ik idd moeilijk 🙁 men gilt maar dingen op forums ect terwijl ze me niet een kennen en dat doet pijn maar goed dat is internet nou eenmaal en gelukkig heb ik een hoop mensen in rl gezien en die weten wel beter 😉

   nee ik ben niet bang dat de meiden een stoornis ontwikkelen omdat ze het A verschrikkelijk vinden en regelmatig gillen ik word nooit nooit zo ziek als jou mama en B ze walgen van het feit “skinny” ze vinden het zo lelijk en hadden liever gewild dat ik een fat ass had want dan hadden ze er lekker in kunnen knijpen zeggen ze dan.
   tuurlijk hou ik het in mijn achter hoofd dat het kan maar ze maken zoveel narigheid mee iels met mijn gespuug en het leeg lopen op de wc dat ik denk dat ze niet 1 x in d’r leven durven te gaan lijnen. de jongste zegd nu al van ik ga echt niet zo achterlijk veel sporten zoals jij deed mam want dan slaat mijn mss ook wel door.

 2. Op een meer serieuze toon;

  Ik vroeg me eigenlijk wel af hoe het voor je was om dit jaar je verjaardag te vieren? Hangt er op die dag een volledig feestelijke sfeer of zit er ook een dubbele kant aan? Hoe ervaar je leeftijd, aangezien je geregeld aangeeft van dag tot dag of uur tot uur te moeten kijken wat je wel en niet kan doen/hebben? Ik ben hier erg benieuwd naar, maar ik vond het zulke zware vragen om in reactie op je verjaardag te posten 😉

  1. ik heb mijn verjaardag in een vrolijke stemming gevierd ondanks ik die dag een slechte dag had en veel pijn, wat ik wel smorgens dacht van he he ik heb wel mijn 37e verjaardag gered want de crashes snachts zijn onmenselijk en elke nacht denk ik dit is de laatste want me lichaam kapt er zo mee

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.