vriendenboekjes..

vriendenboekjes..

Toen Niomi nog op de andere school zat had ze niet zoveel vriendenboekjes, op haar nieuwe school heeft ze bijna elke dag wel weer een vriendenboekje bij haar die we dan samen gaan invullen. Rashel zit nu ook op “de grote school” en krijgt ook elke keer weer een boekje mee en kan haast niet wachten net als haar zus tot ze hun eigen vriendenboekje terug krijgen:) ik heb zelfs in 4 maanden tijd 2 nieuwe boekjes moeten kopen omdat die andere vol waren !! ik vind het altijd leuk om even samen met ze te doen, en als ik alles heb ingevuld dan mogen hun ook nog even hun handtekening zetten, en in rashel haar geval een tekening hihih.

Niomi kan weer niet wachten en stormt morgen de klas in om te kijken of haar boekje op haar stoel is terug gelegd hihih. nog een weekje en dan hebben we weer lekker een week vrij!!!!! ik ben daar aan toe en de meiden ook;)

reactie's

reactie's

8 gedachten over “vriendenboekjes..

  1. weet je wat het leukste is aan die vriendenboekjes, ze heel goed bewaren en als ze iets van 18 jaar zijn ze dan terug kijken, net zoals je poezie album vroeger, ik heb ze ook nog van mijn 2 zoons, die waren er vroeger ook zo weg van, echt heeeeel leuk is dat.

  2. sluit me bij tineke aan 🙂 ik heb die boekjes ook nog van vroeger!!!

  3. leuk die boekies he rach hahaha hier blijven we er ook maar inschrijven 🙂 en idd leuk om te bewaren ja!!

  4. ik heb ze ook nog!!!! altijd leuk en reken maar dat je er dalijk een stuk of tig hebt hahhaha

  5. hahahha chels heeft er nu een stuk of 6:| maar ook super leuk, fotos en stickers zijn niet aan te slepen 😛

  6. ik heb ze ook nog van vroeger 🙂 en het is altijd leuk om te zien hoe die kindjes dan met hun boekjes lopen te leuren hihih

  7. Altijd leuk om te zien hoe kinderen daarmee omgaan 😀 . En het is ook zeker leuk om terug te kijken wanneer ze wat ouder zijn.

  8. lache he die boekkies hhihih en idd je hebt er dalijk een doos vol van 😛

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: