vriendenboekjes..

vriendenboekjes..

Toen Niomi nog op de andere school zat had ze niet zoveel vriendenboekjes, op haar nieuwe school heeft ze bijna elke dag wel weer een vriendenboekje bij haar die we dan samen gaan invullen. Rashel zit nu ook op “de grote school” en krijgt ook elke keer weer een boekje mee en kan haast niet wachten net als haar zus tot ze hun eigen vriendenboekje terug krijgen:) ik heb zelfs in 4 maanden tijd 2 nieuwe boekjes moeten kopen omdat die andere vol waren !! ik vind het altijd leuk om even samen met ze te doen, en als ik alles heb ingevuld dan mogen hun ook nog even hun handtekening zetten, en in rashel haar geval een tekening hihih.

Niomi kan weer niet wachten en stormt morgen de klas in om te kijken of haar boekje op haar stoel is terug gelegd hihih. nog een weekje en dan hebben we weer lekker een week vrij!!!!! ik ben daar aan toe en de meiden ook;)

8 gedachten over “vriendenboekjes..

  1. ik heb ze ook nog van vroeger 🙂 en het is altijd leuk om te zien hoe die kindjes dan met hun boekjes lopen te leuren hihih

  2. weet je wat het leukste is aan die vriendenboekjes, ze heel goed bewaren en als ze iets van 18 jaar zijn ze dan terug kijken, net zoals je poezie album vroeger, ik heb ze ook nog van mijn 2 zoons, die waren er vroeger ook zo weg van, echt heeeeel leuk is dat.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.