Vroegah!! en kind op vakantie

Vroegah!! en kind op vakantie


Tsja…wat zal het zijn een jaar of 25 geleden? Dit is linda, linda en moi gingen als jonge guppies opstap 😀 ik was 15/16 jaar!!! Naar de marathon, locomotion en natuurlijk de rave the city party’s in de statenhallen! En ja je raakt elkaar een keer kwijt maar lang leven smoelenboek aka faceboek en instagram ect. waar ik een hoop mensen van vroegah weer ben tegen gekomen en een paar weer een keer gezien heb en gister zat ik dan ineens bij lin op de bank, met een cupcake en haar jongste zoontje hihi. Lin heeft inmiddels 2 kids en is ff 32 weken zwanger weer nu  hahah heerlijk 😀 en dan kom ik binnen met mijn 2 meiden en dan is het raar hoor hahah nou ja raar in de zin van vroeger kwam je bij elkaar binnen om vervolgens snel de benen te nemen om op stap te gaan en nu zit je dan met je kids gezellie aan de thee! ik vond het super om haar weer te zien en even alle oude koeien uit de sloot te halen  hahaha. Lin heeft mijn moeder ook gekend en meegemaakt dus ook daar even lekker over zitten kletsen. Super gewoon!!

En vandaag is onze Rasje vertrokken naar de camping…super leuk voor haar 😀 maaruh mama gaat die muts wel missen hoor hahah, maar weet dat ze het super heeft daar bij haar bff en bij wan en jim, alleen nog ff duimen dat het een beetje weer word he :D. Roon en nio zitten lekker met mij opgescheept hihihi maar ze hebben geen last van moi (althans dat denk ik dan haha) Dusssss…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.