Waar blijft het zonnetje ….

Waar blijft het zonnetje ….

Jeetje zeg, gister zit je lekker buiten, je kids spelen buiten en je geniet en vandaag lijkt het wel herfst hier in den haag. Tja daar word menig nederlander niet vrolijk van he!! Dus nadat ik vandaag mijn eigen dingetje had afgerond, lekker zonnebankje genomen want ja buiten geen zon dan maken we wel zon, wasjes gedraaid en dalijk nog even de kasten van de meiden in ruimen want  ze slapen nu beide op zolder en ja dan moeten de kleertjes natuurlijk ook mee verhuizen want in eerste instantie niet mijn bedoeling was maar na vanmorgen een spitsuur te hebben gehad in beide kamers had ik zoiets van oooh nee dit gaan wij even anders regelen dus ik gaat daar straks mee aan de gang. De kast van Ronald en mij krijgt dan ook meer ruimte #yayyy en dus die gaan we gelijk even aanpakken en opruimen en ja ik zal best wel weer het een en ander weg gooien en dat geld voor de meiden hun kleding ook dus ondertussen ben ik gelijk het net op gedoken om ff te neuzen voor wat leuke zomer kleding 😀

Zag dat ze bij Otto weer wat leuke jurkjes hadden en dus word het weer eens tijd voor online shopping!! Dat doe ik meestal met de meiden samen maarja die zitten nu heerlijk weer op school en ik zie het dan maar als  een verassing als de bestelling binnen komt hihihi, met kleding maak je ze altijd blij, of met schoenen, maar die bestel ik niet zo snel online want ik wil ze altijd “even aan zien” en kijken of ze wel lekker zitten natuurlijk 😀

Dus deze moeder heeft nog genoeg te doen en hoop dat mijn energie level het toelaat en anders gaan we morgen gewoon lekker verder met wat we vandaag niet af hebben gekregen 😉

oke en nu aan de slag!! fijne dag!!

2 gedachten over “Waar blijft het zonnetje ….

  1. Haha waait hier ook. Is wel droog en het lijkt erop alsof het iets lichter gaat worden buiten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.