waar gaan we voor vandaag?

waar gaan we voor vandaag?

Zo alle b-day dingen zitten weer achter slot en grendel, alle suiker producten zijn het huis weer uit gewerkt en we gaan weer ff zonder taart, cake ect. verder. waar gaan we vandaag voor ?

vandaag gaan we hier in ieder geval voor een gebakken eitje met een plakkie ham eronder. op donderdag is het warme eten hier afgeschaft ivm het zwemmen van niomi tot 17.00, roon is dan al wel thuis maar die laat ik de keuken dan niet meer in gaan om te koken ( he jongen werkt ook hard de hele dag ;)) ik en de kinderen komen rond half zes pas thuis en no way dat rach dan nog gaat koken!! A na vijven word er hier niet meer gekookt en B ik kan dan niet trainen als ik om zo laat eet.  dus dan was de keus snel gemaakt, op donderdag is het makkelijk eten. het is wel zo dat als ik onderweg ben naar huis ik roontje bel van “poepje we zijn onderweg dus ga maar klutsen alvast” 😀 en zodra wij thuis komen kunnen we gelijk aanschuiven 😉

waar gaan jullie vandaag voor ?

27 gedachten over “waar gaan we voor vandaag?

   1. Ook altijd heerlijk. Ik hou echt van soep.

    Gister ook soep gegeten. Kippengroentensoep (de bouillon van kippensoep met stukjes kip en soepgroenten bij elkaar voor de vitamientjes 😉 )

 1. Goed geregeld zo 😀
  Ik eet vanavond een frietje want Stefan krijgt een verrassing van zijn werk (bowlen + etentje) dus ik ben de hele avond alleen (boehoe)

 2. ik heb nog een prakkie van gister dus dat warm ik lekker op, voel me niet echt fit dus ook geen zin in uitgebreid koken 😉

 3. ja ja jouw recept droge troep rijst met kip en ja vel van de kip (dammed dat is het lekkerste rach hahah zonde dat het eraf moet)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.