Waar het allemaal mee begon…

Waar het allemaal mee begon…

Geen vlog, sorry mensen. Maar we gaan terug waar het allemaal mee begon!

Disclaimer: Het is natuurlijk niet de bedoeling om af te vallen want ik moet nog een vieze 45 kg aankomen, maar puur om mijn conditie te trainen!

Wat lul jij nou zou je denken haha. Nou, ooit, een jaar of tig geleden, trainde ik 7 dagen in de week. Dat begon met drie keer per week. Ik kan het hele verhaal wel weer uit leggen maar ik zou zeggen, neem een keer de tijd en lees dit door ;). Project-a, mijn anorexia, wat begon met trainen.

Maar hoooooo heeeee stop even oke! We gaan weer trainen, maar samen met Roon. Drie keer in de week lekker een stuk lopen eerst en daarna, of ik denk wel eerder, vol gas op die lolly. Ik ben daar namelijk al maanden mee bezig maar je snapt dat het een gevoelig onderwerp is hier. En Nio wilt er al helemaal niks over horen ;).

Maar goed ik wel en we hebben ook uitgelegd dat het niet zo is als toen. Maar gewoon puur voor mijzelf een beetje soepel te houden en wederom weer mijn grenzen te verleggen. Roon stelde voor omdat dat samen lekker te doen, en daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk!

En ineens bedacht ik mij, waarom is het niet leuk om jullie daarin mee te nemen. Ik leg de wandelingen vast en laat ook zien wat ana met mij de afgelopen tijd heeft gedaan.

De planning is om dinsdag, donderdag en vrijdag te trainen, of op een zondag, dus ik moet even kijken wat handig is kwa upload maar dat laat ik snel genoeg merken ๐Ÿ˜€

Wish me luck!

20 gedachten over “Waar het allemaal mee begon…

  1. Frisse lucht is ook goed voor je geest…ik heb het wandelen ook weer kort geleden opgemaakt ondanks de lichamelijke pijn…maar merk dat t toch wel fijn is

  2. Los van bewegen is de buitenlucht ook echt iets wat je goed kan doen (is mijn ervaring). Soms grijpen de gebeurtenissen mij best naar de keel, maar even een frisse neus halen doet dan heel veel. Alsof de wind ook de gedachten uit je hoofd blaast. Ik probeer iedere dag even naar buiten te gaan. En als je maar inderdaad voor jezelf weet dat genoeg genoeg is. Die balans is wel heel fijn denk ik om te hanteren. Veel succes!

  3. lopen is heerlijk en soms leen ik de hond van de buurvrouw om het voor mij nog leuker te maken en mijn buuf een rustig dagje te bezorgen

  4. Wandelen is fijn inderdaad! Gezellig om samen te doen en als ik alleen ben luister ik naar een podcast ๐Ÿ™‚

  5. Lopen is heerlijk ๐Ÿ™‚ voor mijn project Happy Me probeer ik nu elke dag te lopen en ik geniet er meer en meer van. Het is rustgevend en je bent even heerlijk in de frisse buitenlucht!

  6. Wandelen is heerlijk en zeker nu de lente er weer aan komt! Ik kijk echt weer uit naar de zonnige dagen. Hopelijk geeft het wandelen je veel inspiratie!

  7. Bewegen is altijd goed. Als je de balans maar niet uit het oog verliest. Ik hoop dat je vooral gaat genieten van je workouts, dan heb je er extra profijt van.

  8. De link, van neem de tijd….en lees dit door doet het niet.
    Succes, rustig aan…..stapje voor stapje ๐Ÿ™‚

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.