Waar kijken we naar?

Waar kijken we naar?

We hebben apple tv, en we hebben netflix, en en youtube. Ik kijk het meeste youtube en TLC. Ik kon vroeger echt hele weekenden met hubby op de bank naar serie’s en film’s kijken maar tegenwoordig….uhm nee. Ik ga mij dan al snel vervelen en kan mij gewoon niet concentreren, beetje jammer maar deze chaot is liever met haar was en huishouden bezig dan lui en chill op de bank haha. Anyway, de rest van het gezin kijkt hier dagelijks naar netflix. Ze hebben al aardig wat weg gekeken moet ik zeggen, lees je mee.

Teenwolf
Shadow hunters
Vampire diary’s
Pretty litte lairs
Prison break
Arrow
The 100

Hebben jullie ook netflix? zoja wat kijk je dan zoal?

En dan natuurlijk de grote vraag, hebben jullie een vette aanrader voor het volk hier? Het moet geen slappe hap serie zijn hoor hahaha want dan zijn ze snel klaar, maar echt iets van joh Rach dat gaan ze gaaf vinden :D, let me know!!

Wat ik al schreef, ik kijk meestal TLC en ik was gek op Say yes to the dress maar tegenwoordig kijk ik dat niet meer zo, ik kijk nu graag 90 day to wed en oh oh ik kom af en toe niet meer bij hoe stom sommige kunnen zijn sorry hoor maar goed, je moet er maar van houden toch ;). 24 kitchen kijk ik eigenlijk ook niet meer, dan was voorheen wel anders en wilde alles proberen hahah, heb nou wel zo’n beetje alles gehad en ga het pas weer kijken als ik weer klaar ben om de keuken onveilig te gaan maken.

7 gedachten over “Waar kijken we naar?

 1. Hey Rachel beterschap met je enkel , hoop dat je snel weer kunt lopen.
  Super veel respect voor je vrouw over hoe je in het leven staat.
  Wil dit even kwijt, kijk elke week wel even op je blog en naar je lekkere
  recepten.
  Zelf vond ik Breaking Bad super spannend en ook Fargo .
  Verder is Rita een leuke serie en Ray Donovan was ook te gek.
  Ik blijf je volgen,
  Liefs Ria.

 2. Ken je The Bridge, echt een aanrader vind ik. Net zoals Wallander, The Killing, The Shooter en Orphan Black. Zo kan ik nog wel even doorgaan, ik ๐Ÿ’ž Netflix.

  1. Orphen black hebben ze gezien, The shooter ook en de rest gaan ze even kijken thnx๐Ÿ˜ƒ ik ken de bridge verder niet want ik kijk geen Netflix ๐Ÿ˜‚ beppie ongeduld

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.