Waar komt mijn lunch vandaan

Waar komt mijn lunch vandaan

Menig volger op social media weet dat ik elke dag vis eet. En waar komt mijn lunch vandaan….

Die vraag word mij vaak gesteld dus waarom geen blogpost er over.

Ik kom al vanaf mijn tweede jaar, jawel, met luier en al bij de visboer Kraan op Scheveningen.

Met mijn moeder en oma en broer gingen we daar altijd vis eten. En ik ben er elk jaar wel een paar keer te vinden. De meiden zijn gek op kibbeling en ik reed daarom ook regelmatig even heen en weer voor een paar bakjes kibbeling :D. Je leert de mensen daar kennen en het contact is goed en leuk en gezellig!

Tegenwoordig zit Kraan ook in Leidschendam in het Fresh gedeelte en daar ben ik natuurlijk heel heel blij om, want dat is wat dichterbij dan Scheveningen.

Ik haal daar atlijd mijn standaard dingen die ik voor de lunch eet. Dat is sashimi zalm, en tonijn, en een paling, een makreel filet en een bakje hete makreel die ik dan weer meng met de makreel filet. Soms met een beetje zeewier salade en ik wissel af met een halve avacado. Het is koolhydraten arm/keto dus Rach proof ondanks het niet voor lange duur is maar hey, het smaakt en krijg toch nog wat binnen 😉

Dit zijn gewoon mijn dagelijkse lunches omdat ik het lekker vind en de vetten goed kan gebruiken.

Wat lunchen jullie? En haal je wel eens vis bij de visboer?

Maar ik moet toegeven dat een gebakken schol of lekkerbek er ook wel in gaat, of gebakken mosselen!! Alleen ik mag dat niet vanwege de parneer eromheen dus ja dat sla ik dan maar over maar soms….ja dan neem ik het gewoon en eet er een paar happen van en de rest eten de meiden wel op 😉

Henk Kraan zit dus op scheveningen en in het Fresh gedeelte van Leidschenhagen en is een aanrader en zou er zeker een keer langs gaan om een visje te halen 😀

2 gedachten over “Waar komt mijn lunch vandaan

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.