Waar maken we mee schoon…

Waar maken we mee schoon…

Ik zie overal de ene na de andere schoonmaak video voorbij komen en ik wilde dat vorige week al doen maar nu doe ik het even anders :D, geen video maar alleen de producten waar ik het meeste mee schoonmaak. ’s morgens, ’s middags en ’s avonds ben ik aan de poets en ja ook tussendoor……ocd? uh JA antwoord ik dan overtuigend! Alles moet gewoon schoon en glad zijn en op zijn plek staan en het moet lekker ruiken of naar schoonmaakmiddel of naar geurkaarsen!

Oke naast de flessen glorix gebruik ik hoofdzakelijk method met grapefruit geur, te koop bij de appie en nee is niet goedkoop maar het werkt top! Dan de glorix allesreiniger die ik voor de badkamer en toilet gebruik en de detol gebruik ik zo tussendoor en dan de vochtige allesreinigerdoekjes…..menig gezinslid flipt hem door die dingen haha, waarom dan? nou omdat ik continue met een doekje over alles gaat als hun ergens gezeten hebben en nee heb geen smetvrees! Die doekjes staan trouwens ook in de badkamer en op het toilet want ja elke keer als er iemand geweest is moet er een doekje overheen 😉 en naast dat word het toilet 5 keer of meer keren met een scheut gloor voorzien.

Mijn vloer die iedereen zo vind glimmen die doe ik met een stoomreinger, en de vloeren boven ook (laminaat) en nee ik gebruik geen schoonmaakmiddelen op de vloer want dat laat een doffe laag achter en word alleen maar vetter waardoor je vloer lelijk word op den duur en dan is het een hele klus om het weer goed te krijgen en spreek uit ervaring 😉
De ramen doe ik met een karchere raamwisser, iedaal ding en daar doe ik een beetje glansspoelmidel van de vaatwasser in 😀 werkt als een tierelier!!

Vroeger he, stofzuigde ik 5 keer per dag of meer haha, en omdat ik de laatste tijd weer wat meer kan betrap ik mijzelf erop dat ik weer 2 a 3 keer aan het stofzuigen ben op een dag!! Of de auto 2 keer in de week doen….tja ik vind het gewoon heerlijk om te doen 😀 en er gaat niks boven een schoon en fris huis!!

Hoe vaak maken jullie schoon en vind je het leuk of heb je zoiets van aahhh neeee ?

5 gedachten over “Waar maken we mee schoon…

  1. Ik maak ook gehele dag schoon , de schoonmaakdoekjes vreet ik ook 😂😂 . I love house cleaning .

  2. Ik word helemaal blij van jouw tips , glansspoelmiddel! Ga ik ook meteen gebruiken . Method? Waar gebruik je dat voor ?
    Leuk om dit artikel te lezen .

    1. method is een allesreiniger die ik voor de meubels en ook keuken gebruik 😉 en ja dat glansspoelmiddel werkt als een tierelier en streeploos!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.