Waarom droogshampoo de uitkomst is?

Waarom droogshampoo de uitkomst is?

Dat droogshampoo dagelijks voor veel mensen een uitkomst is, is je vast niet ontgaan. Maar zeker in een periode waarin de meeste van ons veel tijd thuis doorbrengen, worden we een nog grotere fan van de magische formule. Er zitten namelijk een aantal voordelen aan droogshampoo die je juist nu nog meer zult waarderen.

1. Minder vaak wassen

Quarantaine is de ideale periode om je haar te “trainen” zodat je het straks minder vaak hoeft te wassen. Natuurlijk geen probleem om door je huis te lopen met vette lokken, nu je toch vrij weinig mensen ziet. Maar omdat je waarschijnlijk tijdens je dagelijkse wandeling of je bezoek aan de supermarkt toch liever niet met vet haar wilt lopen, is droogshampoo de ideale oplossing. Een paar spraytjes en je bent ready voor je dagelijkse ‘uitje’!

2. Uitgroei verbloemen

Waar we deze periode ook tegenaan lopen is dat alle kappersafspraken even on hold staan. Om onze uitgroei te verbloemen moeten we dus creatief zijn. Als jij het nog niet aandurft om zelf je uitgroei te verven heeft Batiste™ de ideale tussenoplossing. Met de Batiste™ Blonde en Dark Hair geef je je haar ook een vleugje kleur! Op deze manier kun je je uitgroei nog eventjes verbergen. De Batiste™ Blonde en Dark Hair zijn ideaal voor de warme blondines en alle brunettes. 

Heb jij een koelere, asblonde haarkleur? Dan passen alle andere varianten van Batiste™ perfect bij jou. Deze geeft namelijk een beetje ‘grijze’ waas af, die je vervolgens ook makkelijk uitborstelt. 

3. Heerlijke geur

Daarnaast zorgt Batiste™ droogshampoo ook nog eens voor een heerlijke, verfrissende geur. Reden genoeg om je parfum even te laten staan. Met de negen verschillende varianten van Batiste™ zit er voor iedereen wel iets bij! Gek op bloemige geuren? Ga voor Batiste™ Wildflower. Ben je meer fan van een zoete geur, ga dan voor Batiste™ Cherry. Is zwoel meer jouw ding? Ontdek dan de Batiste™ Tempt. Zit je met je hoofd al op een tropisch eiland tussen de kokosnoten? Ga dan voor Batiste™ Tropical en waan jezelf op een zonnige bestemming.

How to use?

1. Goed schudden voor gebruik en tenminste 30 cm van je haar houden.

2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van subtiele natuurlijke geur.

4. Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Gebruik jij al droogshampoo?

Ik ben zelf wel fan en ga zeker een van deze varianten nog een keer porberen.

11 gedachten over “Waarom droogshampoo de uitkomst is?

  1. Ik heb van mijzelf veel haar en ook vooral droog haar dat niet snel vet wordt, maar voor iemand met haren die wel snel vet worden lijkt me dit echt een uitkomst.

  2. Ik gebruik het voornamelijk voor volume. De Batiste XXL volume die altijd uitverkocht is of nooit mee doet met kortingen hahaha.

  3. Voor mij staat droogshampoo onlosmakelijk verbonden met mijn oma. Die geur herken ik nog uit duizenden van toen ik jong was. Ik heb het zelf nooit gebruikt. Ze zien er ook veel hipper uit dan die van mijn oma haha

  4. Nee, heb het weleens een paar keer geprobeerd van dit merk. De geur is heerlijk, maar ik krijg er een soort allergische reactie op helaas.

  5. Ik heb het nog nooit gebruikt, maar het lijkt me heel handig, ook als je in de ochtend een keer weinig tijd hebt en je haar eigenlijk zou willen wassen. Het ziet er dan toch goed en verzorgd uit. Toch eens proberen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.