Waarom ik een SPF in de winter gebruik

Waarom ik een SPF in de winter gebruik

Nu het kouder wordt en de zon minder schijnt, blijf ik toch trouw smeren met SPF. Vandaag vertel ik jullie waarom en welke producten ik daarvoor gebruik.

Heel saai maar ik gebruik voor een goede zonbescherming tijdens deze koude maanden maar 2 producten. Een primer met SPF 20 als ik voor een fullface make-up ga en een fijne SPF 30 van Nivea als ik voor een look ga met vaak alleen maar wenkbrauwpoeder, mascara, blush en higghligter en een lipkleur.

De primer die ik heb is van essence. Super handig, want zo ben je gelijk klaar in je basis. Hoe fijn is dat! Trekt ook direct in waardoor je direct verder kan met je look!

Deze mini van Nivea heb ik standaard in mijn handtas zitten. En als deze leeg is, vul ik hem weer opnieuw zodat ik altijd een fijne SPF 30 bij me heb.
Ik vond deze mini’s toevallig voor 50 cent per stuk bij de aldi, maar er zijn genoeg winkels waar je mini zonnebrandcrèmes kan kopen 😉

Waarom is het zo belangrijk om ook in de koude maanden goed te smeren? Nou omdat de zon altijd schijnt, ook in de winter 😉 Dan is het net zo “schadelijk” om buiten te lopen als ie schijnt. Lekker blijven smeren dus 😉

Gebruiken jullie een SPF product in de wintermaanden?

reactie's

reactie's

10 gedachten over “Waarom ik een SPF in de winter gebruik

  1. Ik heb wel een dagcrème met bescherming, precies wat je schrijft, ook in de winter schijnt de zon en je kan je beter maar beschermen. Ik ben dol op de producen van Essence en gebruik deze dagelijks.

  2. Nee, ik wist niet dat dit nodig was. Wat een gedoe nou toch weer. En ik vond het al zo goed van mezelf dat ik nu ‘s avonds Nivea uit de blauwe pot op mijn gezicht kledder.

  3. Ik gebruik zelden zonnebrand in de zomer op mijn gezicht. Alleen als echt ga bakken. Maar ik de winter heb ik het nog nooit gebruikt. Vind dat niet echt noodzakelijk. 😛

  4. Goed dat je erover schrijft, ik heb hier inderdaad een tube Nivea dagcrème liggen met SPF, maar dacht er niet aan om nu ook te smeren. Terwijl wat je zegt : het is nu net zo belangrijk.

  5. Nee ik smeer niet. Toen ik in Frankrijk woonde smeerde ik door in de winter maar voor die halve zonnestraal hier zie ik de nut echt niet in.

  6. Eerst gebruikte ik alleen in de zomer maanden een SPF, maar sinds een tijdje het hele jaar door x

  7. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk alleen op vakantie met SPF smeer, ik moet dat eigenlijk ook vaker gaan doen…

  8. Ik heb nu een dag crème met SPF maar geen idee hoeveel. Ik let daar niet echt op. Ik wissel ook regelmatig van dagcreme. Ene keer heeft het SPF andere keer niet.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: