Wandelen door spookstad🥺 en bep breekt hand🙄 #WEEKVLOG

Wandelen door spookstad🥺 en bep breekt hand🙄 #WEEKVLOG

Hey!
Leuk dat je weer mee kijkt naar een weekvlog.
Nog aan de antibiotica waar ik even mijn gal over spuig, we wandelen door spookstad en er breekt er weer een haar hand.
Tot volgende week!

11 gedachten over “Wandelen door spookstad🥺 en bep breekt hand🙄 #WEEKVLOG

  1. Herkenbaar die antibiotica (ik kan geen capsules slikken dus ik kies meestal hiervoor. Tenzij ik een andere AB nodig heb, maar dan vraag ik altijd of ik de inhoud in yoghurt of iets dergelijks mag doen). Ik vind het overigens altijd wel iets sinisters hebben, zo’n spookstad. En toevallig heb ik ook weer een donker lakje gepakt. Donkerpaars dit keer. Love it.

  2. Als ik eerlijk ben voelt de ene plek momenteel zwaar overbevolkt en een andere denk je darde wereld is vergaan en dat jij het gemist hebt. Als ik heel eerlijk ben, vind ik dat laatste af en toe best lekker. Echt urbexen in een echt spookstad of verlaten kasteel of ziekenhuis is helemaal gaaf, zeker ‘s avonds of ‘s nachts.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.