Warm weer.. ijsjes weer

Warm weer.. ijsjes weer

Was het warm vandaag of niet? mijn thermometer in de auto gaf doodleuk 29 graden aan, alleen jammer genoeg hadden we vanmorgen zon en ja vanmorgen waren we druk en toen we niet druk waren trok het helemaal dicht :(, ja wat moet je dan, ja uhh ff powernappen, even voor iemand freubelen omdat die een logo wilde en een chillen.

Wij zijn tegenwoordig helemaal into ijs hierzo (het is ook rete lekkah he) en dat kunnen waterijsjes zijn, maar ook de mars ice bars zijn niet aan te slepen, de toetjes hebben we min of meer ingeruild voor een ijsje, en met dat warme weer is dat ook lekker!!

Gister was het ook redelijk weer, en ben savonds in plaats van boven te trainen gaan lopen met rashel langs de rand van yppa, niomi had er echt geen zin in hahaha die denkt ik kijk wel uit met me leipe moeder weer 😛 we hebben een uur gelopen en hebben nog even een tussenstop gemaakt bij de waterspeeltuin, en thuis aangekomen mocht ze natuurlijk een lekker ijsje pakken.

De rest van de week word het ook nog redelijk weer en daar gaan we natuurlijk van genieten 😀 en ondertussen tellen we nog steeds af naar vrijdag…en dan zal je zien dan is roon vrij en dan word het me klote weer hahaha (nee niet leuk nee)

6 gedachten over “Warm weer.. ijsjes weer

    1. oooh maar die calipo hotshots mag je wel 😀 zit niks in man 😀 en mars icebar zou ik idd niet doen als je op dieet bent 😉 su6 met afvallen meis 😀

  1. die calipo shots zijn lekkerrr!! ik ben helemaal geen ijs eten maar die lust ik wel 😀
    leuk die foto van jou en rasje 😀

  2. Hahaha leuk dat freubelen voor iemand. 😉
    Mijn favoriete ijsjes zijn de gewone calippo’s. Heerlijk. 😀 We wonen tegenover een snackbar dus toch wel regelmatig gaan we een ijsje halen. Deze zomer wel wat minder dan vorig jaar…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.