Wat doe ik in de vakantie

| 12 reacties

Wat doe ik in de vakantie vragen mensen zich af.

Nou ik zal jullie dat eens vertellen. Ik slaap uit, en dat is tot een uur of elf. Ik sta dan op, geef mijn moeder een kus, en ga dan ontbijten.

Dan ga ik meestal zitten wachten tot mijn moeder klaar is met haar dingen en dan gaan wij meestal op pad.
Zo gingen wij van de week, lekker op de scooter naar de stad van Den Haag.

Ik had een truitje gezien die ik gewoon moest hebben!! Een mickey mouse truitje. Gewoon gekocht bij de Primark voor 13 euro. Eerder afgelopen week kocht ik een adidas broek, die zitten heerlijk.

Nou nieuw truitje erop en ik ben weer een outfit rijker 😀

Wat ik dus feitelijk doe ik de vakantie is slapen, eten en shoppen!! Nou begrijpen jullie dat dat niet elke dag gaat gebeuren want ik werk dan wel maar zoveel verdien ik nou ook weer niet!! Ik heb deze outfit trouwens helemaal zelf betaald en daar mag ik toch wel een beetje trots op zijn :D.

Tja wat doe ik verder in de vakantie…., ik heb niet echt een planning. Ik zie altijd wel op de dag zelf wat ik ga doen. Dat kan ook een keer met vrienden lekker weg zijn. Het strand ben ik niet echt kapot van. Ik ga dan liever met mijn moeder hier naar een plekje toe waar wij ook heerlijk kunnen chillen en van de zon kunnen genieten.

Wat doen jullie zoal in de vakantie? Als je niet op vakantie gaat dan tenminste 😉

reactie's

reactie's

Auteur: Rashel (dochter)

Hey!! ik ben Rashel, de dochter van Rachel en Roon. Ik blog over beauty en make upe, lifestyle, food en fashion!

12 reacties

  1. Uitslapen doe ik ook graag! Even geen verplichtingen. Dit jaar ga ik wandelen in de Ardennen met mijn dochters. Even quality time. Natuur en goede gesprekken.

  2. Het is soms inderdaad fijn om op de dag zelf te zien wat je gaat doen. Dese vrijheid geeft ook een vakantiegevoel.

  3. Lekker uitslapen inderdaad – het beste van de vakantie! Leuk zo met je moeder op stap wel 🙂

  4. Ik ga binnenkort verhuizen dus vakantie is er even niet bij voor mij. Maar deze week zijn man en zoon een paar dagen weg dus dat voelt ook als vakantie. Dus geen wekker zetten en eten en drinken waar ik zin in heb. En lekker veel blogs schrijven.

  5. Leuk om te lezen en wat een gaaf shirtje!

  6. afgelopen week met die tropische hitte niet zo veel gedaan. vond het echt te warm

  7. Eigenlijk hetzelfde, haha. Alleen shoppen kan echt niet in deze bloedhitte dus ik kijk lekker netfix series!

  8. Lekker uitslapen dus : ) Zelf sta ik rond 6.30 op en ga dan werken en daarna hardlopen!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: