Wat doe je na school…

Wat doe je na school…

Wat doe je na school als je op tijd klaar bent…., juist dan duik je lekker de stad in met je vriendin :D.

Ik was dus lekker vroeg uit, nou ja vroeg, 14.15 en had zin om lekker de stad in te gaan omdat ik wilde kijken voor een fur jas. Ik vind die jassen zo leuk he, alleen weet ook dat ik er niet mee in de regen moet gaan lopen ha ha ha.

Maar goed, na school, tram in, en richting de stad. Daar aangekomen hebben we een cheeseburger naar binnen gewerkt en zijn we gaan rond kijken. En jawel ik ben geslaagd!! Ik zat heel erg te twijfelen tussen een roze of een zwarte, maar gelukkig heb ik mijn moeder nog die mij even appte een zwarte leuker te vinden. Ook wetende dat ze hem een keer komt lenen wedde hahah.

Afijn, ik helemaal blij met mijn jas!! Ik heb hem gekocht bij Beril en hij was 45 euro. Valt op zich nog mee vind ik.

Wat vinden jullie van fur jassen ?

2 gedachten over “Wat doe je na school…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.