Wat doe jij in het weekend?

Wat doe jij in het weekend?

Wat doe jij in het weekend? Die vraag krijg ik vaak en ik denk ook wel eens aan andere hun weekend bezigheden.

Wij hebben eigenlijk nooit een planning in het weekend. Wel een vaste routine zoals we dat ook door de weeks hebben. ’s morgens worden er gewoon boodschappen gedaan net als door de weeks en er word gewoon gewassen en gepoetst in huis. Tussendoor doe ik mijn dingen die ik ook door de weeks doe dus eigenlijk is er niet veel verschil voor mij, lekker boring dus. Behalve dat ik dan op vrijdag en soms op zaterdag naar de ijshockey ga.
Ik neem altijd een hoop programma’s op en die kijk ik meestal zaterdag of zondag middag in mijn bed dat is dan even mijn zen modus.

De meiden daarin tegen, wisselen wel, of ze moeten werken, slapen uit, nou ja Niomi is de uit slaper hier, Rashel niet, of ze gaan wat doen met vrienden of met mij en Roon.

Roon die is meestal wel de hort op met een vriend. Die gaan dan zwemmen of zijn pokemon aan het vangen. Op zondag is wel standaard dat Roon het huis schoonmaakt en de vijver doet en het bed verschoond.

Als wij wat met zijn vieren doen dan plannen we dat ook echt in van te voren. Heb wel eens mensen horen zeggen dat ze dat raar vinden maar wij vinden dat niet raar, wij vinden het prettig zo ;). Voorheen voetbalde Niomi nog en stonden we langs de lijn maar dat is niet meer omdat ze niet meer kan voetballen helaas.

Ik vind het wel altijd heerlijk om in het weekend wat lekkers te koken en lekker te rommelen in huis. En als het wat beter weer is lekker naar de markt of braderie 😀

Wat doen jullie in het weekend?

15 gedachten over “Wat doe jij in het weekend?

  1. Op het moment doe ik lekker niks, nog beetje bijtanken van al het wandelen in Athene. Maar normaal boodschappen en wassen, poetsen. Doordeweeks heb ik daar veel minder tijd voor. Probeer altijd één dag, me-dag aan te houden. Gewoon één dag dat niets moet en ik lekker doe waar ik zin in heb.

  2. Bij ons verschillen de weekenden, maar indd als we ergens afspreken, plannen we dat ook van te voren. Wel zo handig 😉

    Verder is het vooral boodschappen en doen en af en toe de stad in.. maar vaak blijven we gewoon lekker thuis en rommelen we wat aan 🙂

  3. Doordat ik fulltime werk, plan ik in het weekend vaak afspraken met vrienden enzo, etentjes, borrels, etc. Mocht ik geen afspraken hebben, dan doe ik lekker helemaal niets (dat vind ik stiekem ook wel heel erg fijn).

  4. Nou, lekker toch als jullie zo de weekenden doorkomen. Maakt het uit dat andere het raar vinden als jullie van te voren iets inplannen? Als dat nu goed voelt en werkt voor jullie is dat toch prima?!

  5. Lekker toch om niet echt een planning te hebben, uitzonderingen daargelaten uiteraard. Wij ook de standaard dingen, zoals wasjes draaien, boodschappen doen en de huishouding doen. Maar daarnaast vaak een hapje eten of we gaan op visite, krijgen visite, of doen lekker Netflixen. ’s Zondags is meestal een luierdagje, heerlijk.

  6. Hier verschilt het echt ieder weekend wat er op de planning staat. Soms moet er nog wat gewerkt worden i.v.m. deadlines op kantoor, andere keren staan we met een drankje op een feestje en weer andere weekenden doen we rustig aan.. zoals dit weekend. Op het moment gaat er ook wel wat tijd zitten in het plannen van onze bruiloft, dus dat gebeurt vaak ook in de weekenden omdat je er dan rustig de tijd voor hebt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.