Wat een dag!!!

Wat een dag!!!

Zoooooo vandaag liep iedereen om me heen op eieren en dat was maar goed ook geloof ik, ik, de tikkende tijdbom ontplofte uiteindelijk vanmiddag aan de telefoon tegen manlief……believe don’t try that again honey hahah. Alles wat mis kon gaan ging mis vandaag :(.  Ik moest vanmiddag naar de maag/darm/lever arts toe, nou ik kreeg een black-out onderweg en wist niet eens meer waar ik heen moest 🙁 dus ik @roontjuh gebeld en daar ging me een partij tegen tekeer….nou degenen die ons prive kennen weet dat je dat ff niet bij roontje moet doen hahah maar uiteindelijk kalmeerde hij me en probeerde hij me naar het ziekenhuis te leiden, dat ging goed tot…BAM mega file 😐 WTF zeg!!Ik heb uiteindelijk het ziekenhuis gebeld en een ze waren zo vriendelijk om een nieuwe afspraak voor me te maken omdat ze de paniek in me stem hoorde. Onderweg naar huis kregen niomi en ik wel trek in een turkse pizza maar ik had A geen spullen in huis en B geen zin om te maken dus naar het winkecentrum gereden hier en er eentje gehaald en oh oh wat heb ik gelachen om mijn dochter…. “mam, deze is niet te vreten joh, die van jou waren veel lekkerder” mooahhaha oohh heerlijk!!. Daarna kwam ik erachter dat een van de dames in mijn tas had zitten rommelen en snoep had gepikt en ja dat mag hier niet, hier moeten ze alles netjes vragen, en ja hoor beide van de dames wisten van niks!! Er stond er dus eentje glashard in me smoel te liegen en ja liegen word hier hard aangepakt!! Uiteindelijk kwam niomi naar beneden die werd gestuurd door haar zusje om te zeggen dat Rashel het had gedaan..ppff op dit soort dagen is het “don’t fuck with mommy dear” maar goed opgelost. We hebben het veel over chanel gehad vandaag en de meiden wilden een kaarsje branden bij haar en dat hebben dus ook gedaan 😉
Ik tiepte in mijn vorige logje dat ik geen tompoezen zou halen, zonde want dat komt eruit bij me maar stond vanmorgen bij de bakker en dacht ja hallo rachel, een tompoes op je moeder haar verjaardag doe je al 13 jaar dus vandaag doe je dat ook gewoon en heb ik toch die tompoezen gehaald en lekker met en koppie thee op zitten smikkelen met de meiden en roontje 😉
wat een dag

Afijn ik heb een shit dag gehad kan je wel zeggen en gaat nu lekker de bank op 😉

Wel willen we iedereen bedanken voor de lieve berichies die jullie hebben achter gelaten 😉 x

4 gedachten over “Wat een dag!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.